maandag 6 mei 2013

vervolg vintage wel of niet.....

Hallo lieve allemaal......
met heel veel belangstelling heb ik de reakties gelezen op mijn blogpost van vandaag en.......ik kan jullie nu wel verklappen dat ik deze discussie heel bewust geprobeerd heb een beetje aan te slingeren.
Persoonlijk vind ik mijn kaart HELEMAAL NIET VINTAGE....hahaha. Ik dacht als ik dat gelijk ga vertellen dan gaat iedereen daarin mee en ik wilde heel graag eens laten zien hoe moeilijk het is om aan te geven wat vintage is. Wij hebben als DT van WLVC deze discussie natuurlijk ook.....bij sommige creaties vind de één dat het kan en de ander zegt...nou nee hoor, voor mij is dit geen vintage. Wij willen het heel breed houden en hebben gelukkig nog maar 1 inzending verwijderd nadat aangegeven was dat er naar ons idee absoluut niets vintage in te ontdekken was maar het is niet de bedoeling dat we iedereen onze vintage-wil op gaan leggen. Het is heerlijk om te zien dat er zo enthousiast wordt gereageerd op ons vintage-blog en of het nu helemaal vintage is of retro of shabby chic of....noem ze maar op.......wij zien graag van alles voorbij komen en als je denkt dat het je wél gaat lukken met een stempel.....leef je uit en je moet wel heeeeeel ver afwijken van ons idee om je creatie verwijderd te zien worden. We hebben allemaal wel een beetje een beeld bij vintage en ik zou mijn eigen creatie niet hebben verwijderd maar......het was een randgeval geweest, hihihi......voor mij is dit geen vintage en ik ga nu maar een creatie maken waar ik zélf van kan gaan zeggen....ja.....dit is voor mij vintage.
Ik wens jullie allemaal heel veel plezier in het maken van welke creatie dan ook want.....dat blijft het ALLERBELANGRIJKST !!!!!!!

En dankjewel allemaal voor jullie reakties......super om eerlijk te zeggen wat jullie vinden.
Liefs Plony.

5 opmerkingen:

 1. Hoi Plony, daar heb je ons goed te pakken zeg! Ik moest er heel hard om lachen, het heeft wel gewerkt, want iedereen is aan het nadenken geslagen.
  Dit had een goed 1 april grap kunnen zijn!
  Fijne avond en liefs Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Plony, ik was al bang dat ik je beledigd zou hebben door te zeggen dat ik je kaartje niet vintage vond, maar gelukkig vond je het zelf ook (oef) ik begrijp de discussie, ik denk dat je best vintages kan zijn met een stempel. Ga het gewoon een keer proberen bij een challenge....... En me dan door de specialisten laten beoordelen.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. nou je hebt heel wat te weeg gebracht met je kaartje ik vond hem prachtig maar ja ik kan zelf niet kleuren en dan is zo,n oud plaatje wel makkelijker groetjes maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind 'm gewoon MOOI !!!!

  Gr Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat superleuk van je om zo reacties uit te lokken,ik heb zitten genieten,ben expres even terug gaan lezen,goeie van je Plony..lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een reactie achter te laten!Thanks for spending time to leave a comment!
Lieve groetjes Plony.