zaterdag 25 juni 2016

It's a girl

Ik zei het al in mijn vorige blogpost van vanmiddag.....aan de babykaart.....
Ik vind dat zo heerlijk om te maken en omdat ik allemaal kleinzoons heb maak ik extra graag meisjeskaarten denk ik hihihihi.
Ik had nog prachtige plaatjes liggen van Nellie Snellen en ben daar nog even lekker mee aan de slag gegaan......en dit is het resultaat.....


Wat zijn er toch leuke plaatjes te koop en te vinden op internet.....maar ja....babyplaatjes zijn altijd lief denk ik....zelden een lelijk babyplaatje gezien.....Ze zijn altijd zo vertederend......


Best lekker in de weer geweest met de roze frutsels denk ik....hihihihi.....nietsssss leukers dan roze....


Als ik al mijn roze spulletjes nog op moet maken dan mag ik wel 120 worden....minimaal....denk ik hahahaha.

Ik houd het verder kort.......Ik vraag me überhaupt wel eens af of het nog zinvol is om iets om mijn blog te plaatsen want buiten de reakties van een paar heeeele trouwe volgers is het in blogland niet écht druk meer maar ik vind de blogposten altijd zo mooi om te zien. Op FB heb je een foto en niet de mooie omlijsting eromheen die je op een blog wel hebt. Ik probeer het nog maar even uit te zingen in blogland....en blijf hopen dat het weer een beetje aan gaat trekken maar....ik vrees het ergste. FB is wel heeeeeeel prominent aanwezig overal.

Voor vandaag was dit het weer.....Ik wens jullie allemaal een goede nachtrust en een hele fijne zondag.
Liefs van Plony

Challenges:
http://alohafridaychallenges.blogspot.nl/
http://movingalongwiththetimes.blogspot.nl/
https://words2craftby.blogspot.nl/
http://craft-deebowz.blogspot.nl/p/challenge.html
http://ribbongirls.blogspot.nl/

21 opmerkingen:

 1. An absolute darling image. The baby card is gorgeous.
  Yvonne xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohh wat een schatje lief hoor je hebt er een mooi kaartje mee gemaakt.Ja dat klopt krijg ook heel weinig reacties op mijn kaarten maar vind het zo leuk om ze er op te zetten.Gr.Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schattige kaart heb je gemaakt. Lief plaatje ook.
  Zou zonde zijn als je gaat stoppen met bloggen. Ik zie bij mijzelf ook dat het terugloopt met het blog. Maar ik denk ook dat het komt, omdat ik niet altijd de tijd heb om bij iedereen te reageren. Soms komt het er gewoon niet van. Dat is soms best wel jammer!!!

  Fijne zondag.

  Groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben helemaal weg van je kaartje wat een schattig geheel!!!
  En wat een blikvanger je plaatje, hebben altijd een hoog lief gehalte!!!
  Je kan weer in je nopjes zijn met deze kaart!!!
  Hopelijk gaat blogland niet helemaal over op Facebook! Dit is toch veel leuker,
  maar het loopt zeker terug, dat merk ik ook...maar de trouwe aanhang blijft en
  daar geniet ik dan maar heel erg van! Fijne zondag en liefs van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super mooie en lief kaartje, GROETJES ADA

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superlief kaartje,shattig plaatje!
  Babykaartjes blijven leuk .
  Groetjes Marja.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. So adorable Plony, I like everything about this card
  Kevin xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Plony,
  Wat een prachtig geheel Plony zo een liefje .
  lieve groeten Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het is weer een plaatje en zo heeeeeeeerlijk rose weer.

  Jolanda XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat is dit weer prachtig Plony, echt schitterend gedaan het ziet er zo snoeperig uit. Heerlijk dat roze. Ik hoop zeker dat blogger blijft bestaan dit is veel leuker toch? Zelf zet ik eigenlijk geen kaarten op Facebook........het komt dan bij zoveel mensen die hier toch niet op zitten te wachten en hier op blogger zijn toch de echt geïnteresseerde. Ik blijf je op deze manier volgen hoor.
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Snoezig plaatje en een heel mooi kaartje, helemaal duidelijk met jouw handtekening!
  Daar ga je weer iemand blij mee maken.
  Tja, Facebook, ik deel je menig wel hoor. Het is een heel vluchtig medium en juist omdat je zo snel even kunt lijken of "Mooi" roepen scheelt het veel tijd en dat is vast de reden dat er minder geblogd wordt. Zelf blijf ik bloggen het leukst vinden al heb ik ook geen tijd om elke dag overal reactie achter te laten. Bovendien hoort het bij het DT lid zijn.
  Soms zet ik iets op FB, ook al zien dan ook de niet geïnteresseerden het, die scrollen dan maar snel door.
  En ik weet zeker dat jouw kaarten ook op je log bekeken blijven worden! Jouw stijl spreekt heel veel dames aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Plony,
  wat een schitterend kaartje! Die plaatjes zijn inderdaad bijna altijd lief en leuk en vertederend.
  Wat betreft FB. Ik vind het onpersoonlijk, vluchtig. Mensen die reageren op een blogpost nemen vaak de tijd om even te lezen. Maar wat wel zo is: als jezelf en poosje niet reageert wordt het aantal reacties een stuk minder. Maar ja, voor wat hoort wat, denk ik dan. Maar ik heb een hekel aan een duimpje omhoog als reactie op een kaart. En dat is het voordeel van een blog, of je reageert, of je reageert niet, maar er is niet een hoe-maak-ik-me-er-snel-vanaf knop.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ach ... wat een schattige kaart heb je weer gemaakt Plony. Zo heb je mijn weer inspiratie geven om wat babykaartjes te maken. Ik hou het bij het bloggen hoor, ik reageer niet altijd omdat er vele andere dingen mij bezig houden, en er best veel tijd in het bloggen gaat zitten, maar ik vind het heerlijk om al het moois van iedereen te bewonderen. Ik vind facebook minder, voelt niet zo... ja hoe zal ik het zeggen.... gezellig aan.
  Groetjes Cobie

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een schatje Plony ... ja ik had het ook al op fb gezien maar op je blog vind ik het toch wel echt iets anders hoor , hier zie je echt al die leuke, prachtige details waar je op fb toch wel overheen kijkt (vind ik). Alleen bloggen kost wel veel tijd maar ja ... ik blijf het toch leuk vinden hoor !
  Groetjes, Odette.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hi Ploy, your card is absolutely beautiful! I love the pinks and fabulous tulle! Thank you for sharing with us at the Ribbon Girl, good luck and I hope you will join us again.
  Hugs
  Gina xx
  http://www.ribbongirl.co.uk/catalog/

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Prachtig babykaartje Plony. Wat ik altijd bijzonder vind is dat niemand facebook wil voor zijn kaarten maar toch doet iedereen er aan mee. Persoonlijk zet ik geen kaarten op facebook en ben dat ook helemaal niet van plan om te doen. Zo lang wr dat allemaal niet doen kunnen we nog heel lang bloggen. Dus ik denk dat wr het zelf in de hand hebben. En dat er wat minder reacties zijn komt ook door het zomerseizoen. Dan is het altijd wat rustiger.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een plaatje weer Plony, mooi dat roze randje en ook dit model kaartje vind ik leuk. De laatste tijd maak ik ook weer meer A5 formaatjes en het werkt best leuk vind ik. De decoratie die je bij het plaatje gebruikt hebt maakt het echt tot een aaah kaart, liefff.
  Ja en blogger versus facebook....bij mij wint blogger maar ik houd dan ook van neuzen, kletsen en het hele sfeertje wat erbij hoort. Facebook is zó vluchtig en oppervlakkig vind ik. Ik zag je kaart daar ook maar de details vind ik leuker om hier te bestuderen.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 18. This is such a beautiful baby card -- just so pretty, and a perfect card for our challenge over at Words 2 Craft By! Thanks so much for playing along with our W2CB New Beginnings Challenge... and for joining us as a follower. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. What a stunning baby card ,love the colours and pretty lace bow
  Thanks for joining us at Craftdeebowz and good luck
  Tracey

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wowzers...Beautiful card and I really love the Tulle. So pretty!!! Thanks for playing with us at Words 2 Craft By. hugs, :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Beautiful! Thanks for sharing with us at Kitty Bee's Aloha Friday Challenge - Karen, DT

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een reactie achter te laten!Thanks for spending time to leave a comment!
Lieve groetjes Plony.