zaterdag 11 maart 2017

Tag.....

Goedemorgen allemaal.....

Vandaag kom ik jullie een Tag laten zien....gemaakt als reminder voor de Vintage and More groep op FB. Het loopt nog geen storm wat deelnemers betreft in de groep maar het is ook allemaal nog nieuw natuurlijk......en we hebben (nog) geen prijzen er aan vast gebonden. Wie weet wat we verder gaan doen......nou.....ik natuurlijk whahahahaha..... Zoals ik al zei is het anders dan het WLVC blog want ik wil zo graag dat er wordt mee gedaan omdat het zo leuk is om jezelf uit te dagen en niet om de heb....Klinkt niet zo aardig maar jullie begrijpen vast wel wat ik bedoel. Er worden elke uitdaging 2 namen gekozen door Henriëtte en mij en die gaan in een map....Die mappen zijn er vást niet voor niets maar dat is nog even voor later.....

Vandaag nog maar eens even een herinnering en ik had me voorgenomen om in een uurtje een Tag te maken...Ik dacht dan kan ik zeggen doe lekker mee....kost maar een uurtje van je tijd hahaha.
Nu is dat niet helemaal gelukt maar in anderhalf uur was ik toch zo goed als klaar hoor. Het kan dus best snel en het is zo'n leuk item voor bij een bos bloemen of voor bij een kadootje.


Hij is toch best aardig geworden? Met een mooi papiertje...een stansje en wat frutsels ben je al snel een heel eind op weg.....


Heb je geen zin in de gesso dan pak je gewoon lekker de typex voor een beetje wit hier en daar......lekker snel en makkelijk.....Beetje glitterlijm erbij en een druppeltje van dat spul waar ik nu even ineens de naam van kwijt ben hihihi. Het staat boven in mijn hobbykamer en ik heb even geen zin om het op te gaan zoeken...Jullie weten vast wel wat ik bedoel....van dat spul waar je van die leuke waterdruppeltjes mee kunt maken....


Dit is het dan weer even dames......Ik denk dat ik vandaag nog wel een poosje lekker aan de knutsel ga en ik wens jullie ook allemaal een beetje leuke knutseltijd toe....en natuurlijk een heel fijn weekend.

Liefs van Plony

Challenges:
http://createsandmakes.blogspot.nl/
http://ttcrd.blogspot.nl/
http://craftingfromtheheartchallengeblog.blogspot.nl/
http://corrosivechallengesbyjanet.blogspot.nl/


14 opmerkingen:

 1. Prachtig is ie geworden
  gr Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is leuk!!!weer een nieuw malletje☺ik ga er eens over denken om mee te doen op Facebook ☺
  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is leuk!!!weer een nieuw malletje☺ik ga er eens over denken om mee te doen op Facebook ☺
  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Best aardig?? Heel erg mooi is dit geworden en knap zo in een uurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schitterend is deze tag geworden!
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is een prachtige tag geworden Plony, die van mij heb ik vanmiddag afgemaakt (die mag nog op de foto) maar daar zit toch wel wat meer tijd in hoor. Nou ben ik niet zo'n snelle wat knutselen betreft dus dat zal het zijn :)
  Mooie combinatie van kleurtjes en spulletjes, het is een plaatje.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Schitterende tag
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt een prachtige tag gemaakt, echt heel mooi!
  Ik ga nog ens kijken op de FB pagina. Ben al lang lid, maar ik ben niet zo van de FB. Bloggen is gewoon veel en veel leuker. Daarom vergeet ik het denk ik.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel mooi deze vintagetag Plony...en ja jij maakt dit zo maar ff in anderhalf uurtje...Ik doe daar zeker een dag over en misschien nog wel langer
  PRACHTIG is deze...
  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 10. It is such a beautiful tag. I think you are amazing to create this in just. one and a half hours.
  Yvonne xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel mooi Plony!
  Groetjes Cobie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel erg mooi Plony,

  Zoals je weet ben ik (nog) geen fan van facebook. Heb het niet eens hahaha
  Dus ja kan niet mee doen.........is niet anders of je moet WLVC nieuw leven in blazen. Denk dat vele bloggers dat missen.

  Groetjes Ina

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een reactie achter te laten!Thanks for spending time to leave a comment!
Lieve groetjes Plony.