dinsdag 3 april 2018

magnolia-licious challenge

Vandaag opnieuw een blogpost voor Magnolia-licious en dit is omdat er een nieuwe challenge start op het challengeblog.
Het thema van de challenge is: Magnolia-kaart met als optie "rain".
Ik heb de volgende items uit de Magnolia-licious store gebruikt.....

Yay it's your birthday 2017...Tilda with Umbrella-Daisy----Maja Design - Sofiero Collection - 6x6 Paper Pad----foamiran white----foamiran blue----DooHickey Die Summer Foliage #13

Daarmee heb ik de volgende kaart gemaakt.....Tilda staat onder haar bloemetje te schuilen maar of ze daar nu écht droog onder blijft.
Misschien is het wel een klein zomerbuitje....dan is het niet zo heel erg om een beetje nat te worden toch?Voor deze kaart heb ik 2 simpele foam-bloemetjes gemaakt....Het is de bedoeling dat er wel wat beters tevoorschijn komt hahahaha....Shawn Mills, de eigenaar van de store heeft heeeel veel kleuren foamiran en daar is het een en ander van onderweg naar Nederland....samen met nog wat andere spulletjes dus dat wordt met spanning afwachten wat er door de postbode gebracht gaat worden.
Ik wil echt mijn best gaan doen om bloemen te maken waar ik zelf tevreden over kan zijn.....Dat moet me toch gaan lukken?Voor alle Magnolia liefhebsters onder jullie......ga lekker meedoen bij onze challenge....regen is een optie maar niet verplicht.....Ik ben heel benieuwd wat we te zien krijgen.
Heel veel succes.

Fijne dag allemaal.....xxx Plony

Challenges:
https://artisticinspirationschallenges.blogspot.nl/
https://colourcrazychallenge.blogspot.nl/
http://crafting-with-friends.blogspot.nl/
http://creativefingerschallengeblog.blogspot.nl/
http://simplypapercraftsforalloccassions.blogspot.nl/

2 opmerkingen:

  1. Zooooooooooooo......... wat ben je actief zeg!!! De ene na de andere kaart rolt weer onder je handen vandaan! En wat ga je goed met je foam bloemen!!! Je kaartjes zijn weer beauty's geworden, veel freubel plezier weer!
    xx Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk gedaan Plony. Maar regen als optie!! Heb je daar nog niet genoeg van gehad. We waren narcisssen(kreeg 10 potjes) in de tuin aan het zetten. Het drijft er gewoon.
    Ben benieuwd hoe het volgende week op de camping is. grts leny

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een reactie achter te laten!Thanks for spending time to leave a comment!
Lieve groetjes Plony.