zondag 3 juni 2018

Wie wil er gestolen stempels kopen????

Een vraag.......

Wie wil er gestolen stempels kopen????
Ik mag toch hopen dat er niemand gaat antwoorden IK....
Tóch gebeurt het......
Bij Aliexpress verkopen ze nl. heel veel stempels die ze hebben gekopiëerd van de "grote" merken. De stempels zijn uitgevoerd als
 clear stamp.....slechte kwaliteit.....maar kosten dan ook bijna niets. Blijkbaar is dat heel erg aantrekkelijk.....Jammer voor de mensen die veel tijd en moeite hebben gestoken in het maken van de originele stempels en ook jammer voor de winkels die eerlijke handel drijven en hun business in rook zien opgaan omdat de klanten verdwijnen naar Ali....

Het is een keuze....dat begrijp ik absoluut....maar het is ook wel heel jammer dat dit gebeurt. Iedereen moet eerst kapot gemaakt worden en dan is Ali waarschijnlijk ook klaar....dan is er immers niets meer te kopiëren.

Ik hoop dat jullie er over na willen denken....en wil graag een goed woordje doen voor Shawn Mills......een hardwerkende man die met zoveel plezier de magnolia stempels heeft verkocht maar die nu toch ook hele donkere wolken ziet verschijnen boven zijn handel.
Steun bedrijven zoals http://magnoliastamps.us/ en kies voor eerlijke handel.

Ik moest dit even kwijt......Hoop dat jullie mij dat niet kwalijk nemen.

Liefs van Plony


4 opmerkingen:

 1. Tja het is ook niet goed wat er gebeurd, maar het gebeurd en shoppen doen we allemaal bij de Action, Wibra en Ali. Goed dat je er aandacht aan schenkt hoor Plony en ik snap je heel goed! De ontwerpers moeten zich misschien beter beschermen tegen het kopiëren van??? en zelf de prijzen iets aanpassen????
  Shawn zal in ieder geval heel blij met deze aandacht zijn...top!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zit soms met mijn mond open, hoor. Ik koop wel eens wat bij Ali, maar van voor mij onbekende merken heb ik geen idee of het een kopie is of niet. De bekende ja, dat zie je zo. Ik zag ook al Gorgeous stempels en stansen, terwijl die bij de Egel bijvoorbeeld helemaal niet duur zijn, de stempels. Trouwens Action, Wibra etc vind ik andere koek, datzijn geen kopieën, maar eigen ontwerpen. Ik zag laatst bij Ali een kopie van Action.
  En ik zeg maar zo: maak van je hart geen moordkuil.
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Natuurlijk heb je gelijk, we leven nu eenmaal in een digitaal tijdperk waarin een hoop mensen via internet kopen en zelfs de gewone winkels dus ook failliet gaan. Vind ik ook heel erg en koop daarom ook het liefst gewoon in een echte winkel. Ook ik koop wel bij Ali maar de echte mooie mallen en stempels probeer ik toch van de echte merken te kopen. Je ziet echt wel het verschil.
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I would not buy from them at all, they are all stolen stamps and dies. I would rather pay the honest designer for their original and be happy knowing I am honest.xx [aussie aNNie blog]

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een reactie achter te laten!Thanks for spending time to leave a comment!
Lieve groetjes Plony.