Bezig blijven

Goedemorgen allemaal....

Lukt het nog allemaal bij jullie. Moeilijke tijden.....we zijn angstig, bezorgd, verdrietig.....alles tegelijk. Ik weet niet wat jullie doen maar ik knutsel in deze dagen nog extra om mijn hoofd niet op hol te laten slaan met alle gedachten die er doorheen over elkaar heen buitelen.
Bezig blijven....dat is voor mij de beste remedie en zo zet ik me dan maar doelen. Ik heb vooor mezelf een projectje uitgezocht....een "tasje" waarin op de bodem envelopjes zijn gemaakt en in die envelopjes ga ik kaartjes zetten. Kleine kaartjes van 12 x 12 cm. 16 kaartjes moeten het worden en ik ga er vandaag vast wat laten zien. Het zijn geen kaartjes waar ik uren op bezig ben hoor.....ze moeten tenslotte wel allemaal in het tasje passen als ze klaar zijn dus niet overdrijven met de bloemen e.d. want dan past het straks niet meer.

Vandaag dus vast een gedeelte van de kaartjes en ik hoop spoedig de rest ook te kunnen laten zien want ik schiet al aardig op......

Zo...dit zijn de eerste 8 kaartjes.......jullie zien wel dat het mij prima lukt om bezig te blijven hihihi.
Ik hoop zo dat ook jullie een weg hebben gevonden om om te gaan met de zorgen van de dag....en ik hoop vooral dat we gezond mogen blijven en kunnen zeggen dat het allemaal niet voor niets was.

Veel de telefoon oppakken als het mogelijk is....ik ben zo blij dat er beeldbellen bestaat en dat ik de kleintjes allemaal elke dag even kan zien. Lucy gaat zo hard nu en het maakt wel verdrietig er nu niet naartoe te kunnen en haar even vast te kunnen houden maar ze doen allemaal heel erg hun best om ons erbij te houden en dan bijten we maar op onze tanden en houden we vol. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje en moeten mee varen of we nu willen of niet.

Ik wens jullie allemaal heel erg veel sterkte........we doen ons best om er zo goed mogelijk doorheen te komen en met elkaar gaat het lukken.

Graag weer tot snel....xxx Plony

Reacties

 1. Woooow Plony wat een schitterende kaartjes voor in je tasje...
  en dat noem jij simpel?Ik vind ze G E W E L D I G!!!
  Ja wij zijn ook al 2 weken in quarantaine...maar gaan wel samen naar buiten...vandaag met de fiets
  en we zoeken niet de druktes op
  en doe ook regelmatig met kleinkids video bellen
  Maar we hebben een leuke hobby en daar ben ik dan ook vaak te vinden
  en nu ook weer wat meer tijd om te reageren op al dat moois wat voorbij komt
  sterkte en blijf gezond
  lieve groetjes
  Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja wat kan ik nu weer hierover zeggen het is gewoon schitterend!! Zonnetje schijnt dat fleurt de dag wat op, verder huishoudelijke dingen de tuin een beetje..en wat lezen in de zon..en hopend weer freubelen, maar ik vind het zonnetje nu fijner als boven op zolder zitten.
  Alles nog goed hier en hopend blijft dat zo.
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig project heb je gemaakt, heb het natuurlijk op FB al af gezien...goed bezig, groetjes en blijf gezond Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een reactie achter te laten!Thanks for spending time to leave a comment!
Lieve groetjes Plony.

Populaire posts van deze blog

De januari collectie van Dutch Doobadoo

Bloghop Dutch Doobadoo

For a special friend