Babycard....

Vandaag start er weer een nieuwe challenge bij de Inky Chicks .

De opdracht is....... BABY CARD en dat is een opdracht die ik heeeeel graag uitvoer. Ik vind het zo leuk om van die schattige babykaartjes te maken en het liefst in het roze....maar met 3 kleinzoons is alles meestal blauw hahaha. Er is een 4 e kleinkind op komst...jaja...onze dochter hoopt in augustus een babytje te krijgen en Mauritsje wordt dus grote broer. Ik heb sterk het gevoel dat het weer een jongetje gaat worden maar dat is ook niet belangrijk....gezond....daar draait het om en meisje of jongetje....het is ons om het even en we zijn weer helemaal verheugd dat er nog een kleintje bij gaat komen....het blijft toch steeds weer een wonder......
Ik heb mijn babykaartje tóch maar in het roze gemaakt hihihi....al is het alleen maar om even dat roze babygevoel te krijgen hihihihihi. Grappig is dat als de jongens een kleurtje moeten kiezen van iets dan kiezen ze roze....waarom is het dan ook altijd blauw voor jongens...zélf hebben ze dat niet bedacht hoor...hahahaha.

Maar......over tot de orde van de dag.....babykaart.....in het roze....


Ik vond dit plaatje op pinterest en vond het zo schattig...die kleine pop die zo lekker ligt te slapen in het zonnetje met haar rode wangetjes.....Ik heb weer van alles toegevoegd....zelfs hier en daar een beetje bling en natuurlijk weer dat geweldige mooie kant met die mooie glans....1 van mijn favorieten...


Je vraagt je toch af hoe oud dit babytje inmiddels is....wie weet komt ze zichzelf nog eens tegen op mijn kaartje...misschien ook wel op pinterest. Als baby was ze in ieder geval een dotje.....maar mooi in de luier.....hahaha...misschien is het spreekwoord dan wel andersom....lelijk in de sluier hihi.

Gaan jullie óók aan de babykaart....wie mij er straks 1 wil sturen mag wel vast van blauw uitgaan hoor....we zijn er nu zo aan gewend hahaha...Het zou toch wat zijn als we straks ineens aan het roze moeten.....arme portemonnee van oma.....die zal dan wat te verduren krijgen .

Dit was het weer voor vandaag.....allemaal heel veel knutselplezier en graag tot de volgende post.
Liefs van Plony


Challenges:

http://crafterscafeblogchallenge.blogspot.de/
http://craft-deebowz.blogspot.de/
http://lovetoscrapchallengeblog.blogspot.de/
http://crazychallenge.blogspot.de/

Reacties

 1. Een snoepie...:-)!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een allerliefst babykaartje Plony. Mooi met dat kant en blingbling. Een prinsesje waardig. Gefeliciteerd dat er weer een klein kindje in de familie bijkomt. Lijkt me zo leuk, oma worden maar mijn dochters zien het zo nog niet zitten...hihi. Geniet ik maar mee bij alle creatieve blog-oma's..LOL
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. prachtig.. en lekker roze! wat leuk dat er binnenkort een kleine erbij komt.. spannende tijd.. weten ze zelf nog niet wat het gaat worden??
  groeten miranda k

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het maakt echt niet uit wat het wordt hè Plony! Maar na mijn eigen jongens rijtje is het kleine dametje toch wel schattig, hihi Terwijl jij met je dochter, het roze al bent gewend! Het ontstaan van de kleuren jongen blauw, meisje roze heb ik even opgezocht....Blauw is de kleur van de bescherming en omdat rijke mensen vroeger liever eerst een jongen hadden als stamhouder (iemand die de naam voortzet) gaven ze jongens de kleur blauw aan. Dan waren ze zeker goed beschermd.
  Roze is de kleur van lief- en zachtheid. Dat is een eigenschap die men vroeger graag bij meisjes zag. Dus meisjes kregen roze kleding aan...een klein weetje!!!
  Nu dan maar je prachtige kaartje....die is weer zo snoezig in het poeder roze en al dat mooie kant! Je kan er wat van Plony!!!
  Liefs van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een super schattig babykaartje Plony....zo gaaf weer met al die prachtige accentjes..ook het plaatje is zooooooo lief.....en leuke reactie van Gerie...weer wat wijzer geworden...over waarom blauw en waarom roze...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. This is so beautiful. I love the romantic look you've achieved and it's so pretty with all this pink. The flowers, hearts, die cuts...everything just goes together so beautifully. What a totally wonderful card. Thanks for joining us at Craft-Dee BowZ for our April challenge! Hugs, Gail

  BeantwoordenVerwijderen
 7. This is gorgeous Plony I like the sweet image the lace and the flowers
  Kevin xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Awwww . . . is is so sweet and oh so gorgeous!! Love all the embellishments you used. Thanks for playing with LTSCB.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige baby kaart het plaatje is super lief, mooie creatie geworden.
  GROETJES ADA

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je weet het maar nooit, Plony! Wie weet wordt het wèl een meisje... 50 procent kans tenslotte :) Je roze kaart is i.i.g. een plaatje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat een schattig kaartje wat leuk dat je weer oma wordt gefeliciteerd groetjes maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ooooo wat lief, schitterende babykaart Plony, love itt!!
  xx Wilma

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een reactie achter te laten!Thanks for spending time to leave a comment!
Lieve groetjes Plony.

Populaire posts van deze blog

DT-call bij DMCC

Januari collectie Dutch Doobadoo

Reminder Vintage and More