zondag 28 augustus 2016

Kerst in de zomer....

Vandaag even lekker voor mezelf bezig geweest....Gewoon in mijn hobbykamer aan de freubel....Niet denken aan alles wat ik eigenlijk zou moeten doen maar ontspannen en frutselen.
Soms ben ik wel eens erg moe van alle blogs, FB-groepen/vrienden en noem het maar op . Er gaat zoveel tijd in de dingen zitten die wel heeeel erg leuk zijn maar je van je hobby af houden. Vanuit de teams waarin ik zit moet er ook worden gereageerd op de kaarten van de challenge-deelnemers en als je het goed wilt doen en ook écht een kaartje met het bijbehorende verhaal goed wilt bewonderen en lezen dan ben je al snel een minuutje of 3/4 bezig.....Reken maar eens uit hoeveeel tijd het je kost elke dag.....en soms komt dat niet uit en moet het met een snel vind-ik-leukje op FB.
Ik ben dus wel heel erg dankbaar dat ik nog zoveel lieve volgers heb hier op mijn blog en er zijn hele mooie vriendschappen uit ontstaan. Dat zou ik niet willen missen en ook al heb ik wel eens periodes dat ik niet zo zichtbaar ben.....ik kom altijd weer terug hoor hahahaha.

Dan maar mijn kaartje van vandaag.....
Ik heb een digi van Sherri Baldy ingekleurd en mijn kerstbal nog maar weer eens opgezocht en over getrokken op linnenkarton. Daarna in mijn restjesbak gezocht naar papier wat ik bij mijn afdrukje vond passen en hopla....een kerstkaart-bal/tag gemaakt.


Wat stansjes gebruikt....bloemetjes, organza-lint en zelfs een rietje....grappig hè.....


Een beetje bling zo hier en daar....ik houd er wel van.....


Ik hoop dat jullie het weer wat vinden.....Ik ga weer verder met het volgende project.
Morgen komt mijn vriendinnetje Nel weer naar Lekkerkerk dus dan borrelt de inspiratie waarschijnlijk mijn hoofd weer uit hahaha.....Ik geloof dat ze wilde kleuren en ik wil graag wat leuke bloemen maken dus eens zien wat het gaat worden. Als we niet teveel kletsen kan het wel allebei maar......hahahahaha......dat is een uitdaging hoor.

Fijne avond allemaal.....xxx Plony

Challenges:

http://mybestiesuk.blogspot.nl/
http://abc-challenge.blogspot.nl/
http://crafterscafeblogchallenge.blogspot.nl/
http://cardsgalorechallenges.blogspot.nl/
http://noordesign-uk.blogspot.nl/

13 opmerkingen:

 1. Het is een schatje Plony, gaaf model! Ik zal toch ook eens met mijn kerstkaarten moeten beginnen, maar ja, nog geen tijd voor gehad..... Liefs, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaat inderdaad veel tijd in zitten Plony,mooi kaartje heb je gemaakt.Gr.Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohh Plony

  Wat een ontzettende leuke lieve kerstkaart.

  Mag wel op me matje vallen;);)

  Leafs Ina♡♡

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohh Plony

  Wat een ontzettende leuke lieve kerstkaart.

  Mag wel op me matje vallen;);)

  Leafs Ina♡♡

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Plony, leuke orginele kerstkaart. Om de drukte die jij noemt houd ik bloggen en facebook gescheiden. Ik vind het heel erg leuk om te bloggen en dat kost inderdaad tijd. Facebooken vind ik meer iets voor familie en vrienden en probeer ik ook zo veel mogelijk gescheiden te houden.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. It is hard to fit everything in to one day and sometimes its good to take a break. Your Christmas card does look beautiful, you always have lovely design ideas and details.
  Yvonne xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi is dit kerstkaartje Plony, en je heb die schattige digi weer zoooooo mooi ingekleurd...
  en je krijg helemaal gelijk hoor ..over op alle blogjes reageren....soms kom je echt niet toe aan freubelen...er gaat inderdaad heel veel tijd in zitten...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een schitterende kaart Plony. En ik herken veel in je verhaal. Van het één komt het ander en voor je weet zit je alleen op je pc en niet heerlijk te knutselen.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ook ik heb de laatste tijd niet zo veel op het blog gereageerd maar dat komt van de warmte en inderdaad er gaat heel veel tijd in zitten ik heb wel steeds je creatie,s bekeken en ze zijn altijd schiterend deze is ook prachtig groetjes Maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je verhaal is heel herkenbaar Plony en ik ben soms dan ook maar blij niet in de designteams te zitten en dus zonder verplichtingen heerlijk kan bloggen in het hoekje van de bank. Lekker ontspannen, soms overal een reactie achterlaten maar soms ook gewoon een mooi kaartje bekijken en dan weer door naar het volgende kaartje.
  Super van het bloggen is natuurlijk dat je hier en daar wel weer leuke ideeen op doet.
  Je kaartje is weer helemaal prachtig met al die mooie materialen al blijf ik de kaarten met het vintage gehalte dan nog mooier vinden. Geniet van je freubeldag met de vriendin, gezellig hoor.
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. What a lovely card and super subtle bling, a little sparkle in the ribbon, sticks, charm and pins. So glad you joined us at the Crafters Café, CarolG

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wow, this is so pretty... Gorgeous details. Bloggie Love

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Beautiful card! Thanks for sharing with us over at the My Besties UK Challenge. ~DT Dana

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een reactie achter te laten!Thanks for spending time to leave a comment!
Lieve groetjes Plony.