Een nieuw jaar........

Een heel nieuw jaar weer voor ons.....maak er allemaal iets moois van....
Voor mij direct al wat veranderingen.....geen Magnolia-licious DT meer voor mij.
Veel veranderingen voor het DT waar ik me niet in kan vinden en ik heb de keuze gemaakt om te stoppen. Het blijft een hobby en ik wil daar ook mijn tijd in steken en niet in heel veel bijkomende zaken. Jammer want ik heb het heel erg naar mijn zin gehad in dit team met hele fijne mensen maar.....we gaan weer vrolijk verder.
Voorop moet bij mij toch altijd staan dat ik dingen met plezier blijf doen.....Mijn hobby is mijn uitlaatklep en mijn afleiding op dagen dat ik dat echt nodig heb. Ik laat mijn plezier in mijn hobby altijd op de eerste plaats staan........

Ik heb mijn eerste kaartje voor dit jaar alweer paraat.......met een good luck wens voor iedereen voor alles wat jullie dit jaar mogen ondernemen........Doe wat je leuk vindt en kies ten alle tijden voor jezelf....... Geniet van ieder moment....




Liefs van Plony

Challenges:
https://creataliciouschallenges.blogspot.com/
https://lovetocraftchallengeblog.blogspot.com/
http://cardsgalorechallenges.blogspot.com/
http://abitmoretimetocraft.blogspot.com/

Reacties

  1. Prachtige gemaakt, deze kaart! Voor jou alle goeds! En verstandig hoor, dat je niet doet waar je het niet mee eens bent. Het is een hobby en dat is het grote verschil met werk. Daar moet je wel eens iets doen waar je het niet mee eens bent, maar en hobby...no way! Lekker voor je plezier freubelen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig kaartje.
    Idd heel slim gekozen, het is zo'n fijne hobby en dat moet het dan ook blijven. Heb deze keuze vorig jaar ook gemaakt, maar soms is het wel moeilijk om die stap te zetten.
    Fijne dag nog.
    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Plony, allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar. Dat het maar een fijn jaar mag worden. Jammer van Magnolia maar groot gelijk hoor, in je hobby gaat plezier voor alles. Dat heb ik ook altijd nagestreefd en dat bevalt me prima. Je kaart is een zonnestraaltje na deze grauwe dag, mooi ingekleurd en vrolijk afgewerkt. Hier geniet ik van.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. als het een verplichting word en het design team gebeurden niet meer goed voor je voelt dan moet je er ook gewoon mee stoppen.

    we blijven je mooie creaties gewoon volgen hoor en het is weer een toppertje.

    de beste crea wensen voor 2019
    liefs Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  5. A beautiful cards for the start of the year.
    Happy New Year wishes to you and your family Plony.
    Yvonne xx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. What a fab Good Luck card. Thank you for taking part in the January "Love To Craft Challenge'. DT Sam x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een schitterende binnenkomer Plony. Ik vind hem geweldig. Wat jammer dat je gaat stoppen met Magnolicious, je kaarten zijn geweldig! Maar ik begrijp het wel hoor, hobby moet hobby blijven. Liefs, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  8. A lovely looking card with smashing design and colours. Pretty details. Lovely! Thanks for joining us over at Creatalicious Challenges this time around.
    Love n hugs
    Marie, CC-teamie

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een reactie achter te laten!Thanks for spending time to leave a comment!
Lieve groetjes Plony.

Populaire posts van deze blog

Zal ik mijn blog weer eens wat leven inblazen?

Zoet

Sherri Baldy's Besties