Posts

cuties paperpads

Afbeelding
Goedemorgen allemaal, Vandaag wil ik jullie een paar kaarten laten zien gemaakt met het superleuke papier van Hobbyvoordelig..... cuties paperpads pastel christmas. Weer eens iets heel anders. Beetje zoeken hoe ik er mijn eigen ding mee kan doen maar ik denk dat ze wel leuk zijn geworden.   dit is het weer voor vandaag..... fijn weekend allemaal.

Sherri Baldy's Besties

Afbeelding
Zoals jullie weten is kleuren ook 1 van mijn passies en of het dan met potloden is of met markers.... het maakt mij niet uit. Ik heb in verschillende teams van Sherri Baldy gezeten maar had de laatste jaren niet heel veel meer van haar gekleurd. Nu heeft ze zulke gave digi's uitgebracht dat ik er een paar heb aangeschaft en ingekleurd met copic markers. Hele gedetailleerde plaatjes dus je bent er wel even zoet mee maar het is zo leuk om te doen....   Wat kun je toch zoet zijn met een paar stiftjes hahaha.... Fijne zondag allemaal.

challenge Vintage and More

Afbeelding
Nog steeds houden wij challenges in de FB groep Vintage and More. Dat vintage blijft toch wel aan mij kleven.... Na het blog en nu al jaren de FB groep kun je wel zeggen dat dat wel een beetje mijn kindjes waren en zijn. Ik vind het heerlijk om dat sfeertje te maken en te zien bij anderen. Zo hebben we uiteindelijk allemaal onze eigen voorkeur en style. Gisteren is er weer een nieuwe challenge van start gegaan in de FB groep met het thema strik. Ik maakte uiteraard een voorbeeld en met een strik heb ik geen moeite hoor....hahahaha.  Hier is mijn voorbeeld en ik wens jullie een hele fijne dag.  

drieluik in tag-vorm

Afbeelding
 Drieluikjes zijn altijd leuk en met een mal waarmee je 3 tags in 1 keer uit kan draaien is het nog eens gemakkelijk te maken ook. Het papier is van Mintay Papers.... heerlijk dat er weer zoveel mooi kerstpapier is uitgebracht, dan krijg je er weer zin in. Kerstkaarten maken duurt bij mij altijd even....na de kerst ben ik er helemaal klaar mee hahaha. Fijn weekend allemaal.

pink christmas...again...

Afbeelding
Zoals iedereen wel weet ben ik dol op rose.... het trekt me aan als een magneet. Ook voor de kerst maak ik heel graag iets in het rose en er is genoeg keuze dus..... Daar is weer iets in mijn favoriete kleur. Het papier is van Alchemy of Art en ik word er echt blij van. Liefs van Plony 

Zoet

Afbeelding
 Hoe mooi zijn de papiertjes van Alchemy of Art..... van die mooie zachte kleurtjes..... en ook nog eens veel roze. Ik houd ervan. Kijk nu al uit naar de kerst....voor mij nog steeds pink christmas....gewoon omdat het kan. Fijne dag allemaal..... vrijdag de 13e dus doe voorzichtig.

en nog een verjaardagskaartje

Afbeelding
Hi...... hier ben ik weer.... Ik laat jullie een kaartje zien wat ik maakte voor mijn vriendin. Zij is net zo gek van Magnolia stempeltjes als ik dus dan ga je natuurlijk geen vintage kaartje maken. Ze was er heel blij mee dus missie weer geslaagd.