Posts

Posts uit november, 2011 tonen

white christmas....

Afbeelding
Helaas even geen tijd voor hele ingewikkelde creaties, kerstkaarten moeten er komen dus maar even aan de "snelle jongens". Er moeten ook nog wel een paar kerstkaarten gemaakt worden waar meer werk in gaat zitten  maar die staan nog even op de to-do-lijst. Wat in het vat zit..............

Kerst.......

Afbeelding
Ik had deze kerstkaart gemaakt en bedacht mij dat ik hiermee aan challenge#17 mee kan doen van http://scrapcardschallengeblog.blogspot.com/ . Maak een kaart met kerstbomen, nou die zitten er op dus Ă©n een kerstkaart Ă©n een kaartje voor de challenge, 2 vliegen in 1 klap.

Britt

Afbeelding
Een kleindochter voor mijn vriendin Bets en haar man Wim. De afgelopen dagen ben ik, op mijn manier, druk geweest maar dit kaartje moest toch Ă©cht nu eerst worden gemaakt. Het is geen straf hoor want zo'n schattig babykaartje is altijd leuk om te maken. Dan gaan we nu weer verder aan de kerstkaarten. Fijne avond allemaal en ik doe mijn best om hier en daar weer eens even aan te landen om de gemaakte creaties te bekijken.

Kerst

Afbeelding
Terug van de winterfair in Oude Tonge, moe maar voldaan zoals dat heet. Het was supergezellig maar 3 lange dagen, alles kraakt maar dat komt wel weer goed. Nu moet ik toch Ă©cht kerstkaarten gaan maken want ik heb er al zoveel verkocht dat ik me afvraag of ik al mijn kaarten die ik zĂ©lf nodig heb nog wel  kan maken in de korte tijd die nu nog over is. Ik ben maar vast begonnen met een kaartje waar niet al te veel tijd in is gaan zitten en ik zie wel hoever ik kom. En dat is er vast Ă©Ă©n..........

En toen mocht ook mijn romantische kant nog even meedoen.....

Afbeelding
Klaar met de kerst.........even nog een ander stukje. Suikerzoet maar zooooooo liefffff, althans...dat vind ik, hihihi.

Winterfair......ik ben er klaar voor.

Afbeelding
Vanmorgen heerlijk samen met Nicole de laatste stukjes gemaakt om aan de 10 te komen die ik mij voorgenomen had om mee te nemen. De stukjes bovenaan  heeft Nicole gemaakt en nog Ă©Ă©n maar die moeten jullie maar gaan bekijken op haar eigen blog (de knutselthuisblijfmoeder). Ben benieuwd wat de reakties zijn morgen maar jullie gaan het horen.

Even een indruk van mijn creaties

Afbeelding
Druk bezig voor de winterfair. Mijn doel is om 10 stukjes mee te kunnen nemen en ik zit nu aan 6 dus......dat moet lukken. Ik had mezelf als doel gesteld om kleine stukjes te maken voor een klein prijsje want dure stukken zijn overal te koop. Ze worden allemaal verschillend maar de prijsjes laag houden lukt aardig. Wordt vervolgd.......Even nog een welkom aan mijn nieuwe volgers, ik kom zéker snel bij jullie kijken . Leuk dat jullie erbij zijn gekomen. Groetjes,Plony

Gouden kerst

Afbeelding
Nou, ik zit er weer in hoor, heb toch besloten dat deze kleine rondjes/taartjes wel lief zijn dus dit idee gaan er 10 gemaakt worden. Ik zal jullie niet vermoeien met 10 kerststukjes  hoor maar deze ene nog even als voorbeeld. Fijne dag allemaal.

glitter kerst

Afbeelding
Mannetje heeft nachtdienst en ik ook, hihihihi. Nog even bezig met zoeken naar wat kerstachtigs voor de winterfair en dit is het eerste wat er is ontstaan. Ik weet nog niet of het wat is maar morgen zoek ik nog wel even verder in het Plony-hobbyboek, haha. Nu is het al LANG bedtijd. Slaap lekker allemaal.

I love pink

Afbeelding
Een kerstkaart voor challenge nr.3 van http://kreatejadt.blogspot.com/  in kraft en roze. Wat vervelend.....roze, hihihi. Ik ben er GEK op. Leuk als een challenge ook nog een beetje moet worden wat je zelf heel gaaf vindt om te maken. Lekker roze geworden toch??????

Fotolijstje

Afbeelding
Ik had nog wat van die leuke fotolijstjes liggen die ik gekocht had voor een prikkie bij de action. A.s vrijdag/zaterdag en zondag sta ik met een vriendin op de winterfair in Oude Tonge en het is altijd leuk om dan zo'n "gescrapt" fotolijstje bij je te hebben om te laten zien wat je allemaal kan doen met een beetje papier en een bloemetje. Niets ingewikkelds maar leuk als voorbeeld. Ik heb er nu nog 1 dus die ga ik deze week ook nog even bewerken.

Challenge nr. 43 van http://mariannedesign.blogspot.com/

Afbeelding
Een kadoverpakking........ik heb gekozen voor een vintagedoosje waarin ik zakjes Nescafé oploskoffie heb gedaan. En ook de achterkant heb ik netjes afgewerkt. Ben heel benieuwd naar jullie reakties, die ik overigens met heeeeeeeel veel plezier lees.

Baby-rammellaarkaart.

Afbeelding
Bij HJ is een wedstrijd:win 100 euro.Ik wist werkelijk niet wat ik er van moest maken en heb daarom deze babykaart maar ingestuurd. Ik doe altijd mee dus nu ook natuurlijk! Als er niemand meedoet dan is er geen wedstrijd tenslotte. Geen winnaar maar wel lief.........denk ik.

Challenge #19

Afbeelding
Knopen en glitter, dat moest het worden.............en dit is wat het geworden is. http://itsamagnoliachallenge.blogspot.com/

deurhanger in kerstsfeer

Afbeelding
Omdat bij de challenge van  http://webshop-anmacreatief.blogspot.com/ meerdere creaties ingezonden mogen worden wil ik met deze deurhanger ook meedoen aan de challenge.

Kerstdoosje

Afbeelding
Dit doosje had ik al voor een wedstrijd gemaakt maar toen moest het achteraf een kaart zijn en mocht mijn kerstdoosje niet meedoen. Nu wil ik alsnog meedoen met dit doosje  bij http://webshop-anmacreatief.blogspot.com/  aan challenge nr.2.

Christmas is coming.....

Afbeelding
Vandaag had ik een hobbymaatje op visite, supergezellig natuurlijk. Wat bracht ze mee............de cricut, nou.......dat was wel wat. We hebben van alles uitgedraaid en 2 poezen hebben al vast een mooi plaatsje gekregen op mijn kaartje. Dankjewel Nel.

sweet girl......

Afbeelding
Nog maar een vintagekaartje dan, mijn favoriete onderwerp. Ik ben gek op die schattige plaatjes en dan maar lekker combineren met een roosje en een pareltje en..............enz. Het zal mijn romantische kant wel zijn, hihihihi.

Dankjewel

Afbeelding
Ik wil iedereen bedanken voor de lieve, leuke berichtjes die jullie hier op mijn blog hebben neergezet.Ik wist niet dat een blog hebben zooooooooooo leuk is en ik geniet er enorm van. Dankjewel dus allemaal.

Eenvoudig maar wel lief........

Afbeelding
We hebben vast allemaal wel familie of kennissen die niet zo heel veel hebben met kaarten en al helemaal niet met eigengemaakte. Daarvoor maak ik altijd wat "snel-klaar-kaarten"want kopen wil ik ze eigenlijk toch ook niet. Wat achtergrondjes van de action en een lief plaatje van Marieke en dan wordt het toch wel weer een lieverdje. Oordeel zelf........

Bingo nr.2

Afbeelding
Mijn 2e bingo-rijtje voor challenge #16 van het Scrap-Cards-Challenge-Blog is het rijtje: Bloemen /Ponzen/Kant met als resultaat het volgende kaartje.........vintage.

fijne Feestdagen

Afbeelding
http://kaartenuitdagingen.blogspot.com/ bovenstaande sketch stond op bovenstaande blog en nodigde mij uit om een kaartje te maken. Ik had er al een mee gemaakt maar goed lezen is absoluut een vereiste.........NEDERLANDSE TEKST stond er, hihihi. Dan moet je dat natuurlijk wél doen. Ach.......we maken er gewoon nog één en fijne Feestdagen is goed Nederlands.

Zomaar

Afbeelding
Soms is het zo leuk om iets te geven, zomaar............niet omdat het moet, zonder reden......zomaar. Een lief buitenkantje met dikke knuffels en............ aan de binnenkant iets lekkers................zomaar!

Een engeltje is geboren........

Afbeelding
Er is mij gevraagd om een kaartje te maken.............een engeltje is geboren. Dit is absoluut het moeilijkste kaartje wat ik ooit heb gemaakt voor iemand. Volgend jaar hoop ik zelf oma te worden en er gaan heel veel dingen door je heen wanneer je aan het zoeken bent naar tekst en plaatjes voor een kaart als deze. Ik hoop dat dit is wat ze bedoelde.......... Ik heb dit kaartje bewust hier geplaatst met het idee dat het misschien ooit eens een ander kan helpen een kaartje te maken voor een droevige situatie als die, waar dit kaartje voor gemaakt is.

kerstroze.......

Afbeelding
Alweer een kerstkaart die zĂ©ker NIET de traditionele kerstkleur heeft maar mijn favoriete kleur.....ROZE.  Heerlijk zitten kleuren vanavond, mannie aan het werk dus geparkeerd in mijn hobbykamer. Met als resultaat deze zoete kerstkaart.

Knusse kerst

Afbeelding
Gelukkig hoeven kerstkaarten al lang niet meer groen/rood te zijn dus.........een blauwe kerstkaart gemaakt. Zacht blauw met bruin.....een knusse combinatie voor een "knusse kerst"-kaart. Met deze kaart doe ik mee met challenge #18 op Nadia's challenge blog: de opdracht is kerstkaart met blauwtinten + stempel dus........voilá.

4-Ever

Afbeelding
Scrap Cards Challenge # 16 is de volgende challenge waar ik aan mee wil doen. Deze keer is het een "Bingo" en ik heb gekozen voor bloemen/parels/krullen. Weer een heel andere kaart maar weer heel leuk om te maken.

wedstrijdkaart

Afbeelding
Elke maand probeer ik mee te doen met de wedstrijd van "Mijn Hobbykaart". Het is de bedoeling een kaartje te maken van het wedstrijdvel uit het blad. Deze keer was het nr.37 waar een winters wedstrijdvel in stond. Ik heb er echt even over na moeten denken maar denk wel dat het resultaat gezien mag worden.

Weer een kleinkind geboren

Afbeelding
Mijn vriendin Tineke heeft er weer een kleindochter bij, Noa. Ik weet dat ze helemaal gek is van deze prachtige harten dus de keuze voor een kaartje voor oma en opa was snel gemaakt.

M.D. Challenge

Afbeelding
Opnieuw een kaartje voor een challenge en wel: Challenge 42 van Marianne Design. De opdracht is dit keer een kerstkaart in rood/groen. Ik heb er voor gekozen een stempel in te kleuren van Don & Daisy en zoveel groen en rood te gebruiken als wat ik dacht dat leuk was.