Vakantie voorbij....

Hallo lieve allemaal.....

Misschien was het niet iedereen opgevallen omdat er de afgelopen weken wél wat kaartjes op mijn blog zijn verschenen maar.....ik was even lekker met vakantie.
1 week samen met mijn mannetje en Lizzy heerlijk genoten in en bij het park van Landal...de Vlegge en toen nog een week doorgebracht met Lisette, Korstiaan en Maurits in hetzelfde park.....wat een feestje is dat geweest!!!!!
Die kleine vent is zo lief.....je zou hem opeten.
De eerste week heb ik nog best veel gedaan op hobbygebied....gekleurd met mijn copics, lekker zitten haken....maar de tweede week ging er toch wel heeeeel veel aandacht naar Maurits hahaha.
We boften dat er ook nog een hele leuke beurs was in Hardenberg....laten we daar nu vlakbij hebben gezeten......lekker met Lisette rondgeneusd op de beurs terwijl de mannen op Maurits pasten en natuurlijk heb ik weer hele gave spulletjes gekocht.....ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan.
Even in het ritme van alledag komen en dan ga ik weer los hoor hahaha.

Ik moet nog even hier ook zeggen hoe blij ik ben met de 400e volger op mijn vintageblog....binnen een jaar....met heeeeeeeel veel dank aan de lieve meiden uit mijn team. Ik ben nog elke dag blij met hun inzet en niet te vergeten....hun creativiteit.

Dan wens ik nu iedereen een hele fijne avond en jullie gaan me weer zien in blogland hoor......

Liefs van Plony.


Reacties

 1. Hoi Plony, fijn dat je er weer bent en dat je een toppie vakantie hebt gehad! Ik ben heel benieuwd naar je creatie's met je nieuwe spulletjes!
  Liefs Pouwla.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welkom terug Plony, zo te lezen heb je een heerlijke vakantie gehad!!!
  Kan niet wachten op je nieuwe creaties met je nieuwe spulletjes!!
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk Plony, dat je het zo fijn hebt gen
  had. Ja wat wil je 1 weekje lekker rustig en de tweede week genietend van je kleinzoon.
  En dan ook nog naar Hardenberg. Het is zeker 12 jaar geleden, dat we daar geweest zijn. Vond het een pracht lokatie. Maar hiervandaan zo ver.
  In elk geval wachten we weer veel moois van je. gr leny w

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk Plony, lekker er even uit en genieten van vrije tijd en elkaar, ja en die kleine man die is groot voor je het weet dus knuffelen wat je knuffelen kan haha. En dan als slagroom op de taart 400 volgers op jullie vintage blog. Gefeliciteerd hoor, lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Plony, fijn dat je het zo lekker naar je zin hebt gehad. Ook nog heerlijk kunnen knutselen en dan ook nog naar Hardenberg. En niet te vergeten heerlijk kunnen knutselen met je kleinzoontje. Is toch geweldig en een fijnere vakantie kun je toch niet wensen. We zien denk ik wel weer snel een freubelwerkje van je.
  liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. fijn dat je zo genoten hebt Plony.
  en dat je zo'n beurs mee kan pakken is helemaal geweldig.
  groetjes rian

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk te lezen dat je een fijne vakantie heb gehad Plony.
  En gefeliciteerd met de 400 volgers, daar kan je trots op zijn!!! Is ook een leuke blog met een geweldig team!
  Liefs Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat fijn dat jullie zo hebben genoten en het superleuk hebben gehad...en dat zijn weer mooie herinneringen. Wat heerlijk zeg zo'n beurs in de buurt, lekker rondstruinen!
  Groetjes en nog een fijne week, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijk te lezen dat je weer genoten hebt. Ik heb ook een verassing voor je . Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award.Zie mijn blog gr bets

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk dat je het naar je zin heb gehad ik heb je wel gevolgd af en toe op facebook ook je stempeltjes die je heb gemaakt zijn super je hoort gauw van me groetjes Aagje

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een reactie achter te laten!Thanks for spending time to leave a comment!
Lieve groetjes Plony.

Populaire posts van deze blog

chipboard heart

nog maar een keer vintage