Plony's bloggie is jarig.....

Goedemorgen allemaal......

Wie van jullie weet het nog......de start van mijn blog.....6 november 2011...alweer 6 jaar geleden.
Wat is er veel gebeurd in de jaren die zijn gevolgd op dat onzekere spannende begin.
 Vele kaarten en ook vele designteams later ben ik nog steeds iemand die trouw berichtjes plaatst op mijn blog. Ondanks het teruglopen van het bloggen houd ik graag hier mijn "praatje" en zie ik het eigenlijk ook een beetje als een soort van dagboek.

Inmiddels weten velen van jullie mij ook te vinden op FB maar het zou leuk zijn om ook hier weer eens wat leven in de brouwerij te hebben.....misschien gaat dat lukken als ik jullie vraag om een reactie achter te laten onder dit berichtje en dat wordt misschien nog wel extra aantrekkelijk als ik onder de reagerende dames een candy ga verloten. Een verrassingscandy.....om het nog spannender te maken.

Wie viert een klein beetje de verjaardag van mijn blog mee??????????

Ik zou het heel leuk vinden.

Op naar nog vele nieuwe jaren zou ik zeggen.......mij krijg je nog niet weg uit blogland hoor.

Liefs van Plony

ps.....jullie kunnen reageren tot en met 30 november.


Reacties

  1. Ha ha helemaal mee eens hier heb je er nog zo een die het bloggen superleuk blijft vinden en niet weg te krijgen is. Zelfs plat liggend op bed worden er berichtjes geplaatst. Fb kan er voor mij niet tegenop. Dus we BLIJVEN GEWOON LEKKER BLOGGEN. Ik zou zeggen op naar je 10e blogverjaardag. Groetjes marja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het bloggen ook veel te leuk hoor Plony. En jij doet dat al 6 jaar!!!
    Gefeliciteerd en dat je nog maar lang mag doorgaan. Je kaarten zijn altijd zo mooi.
    Groetjes Nicolette

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gefeliciteerd met je 6e verjaardag van je blog Plony
    en wat leuk dat je daarvoor een candy gaat verloten onder je blogvolgers ...
    Je maakt ook zulke prachtige creaties telkens weer, dat ik gewoon telkens weer een kijkje MOET gaan nemen...het geeft mij steeds weer insiratie..Ik hoop dat je nog lang hier je creaties laat zien...
    groetjes
    Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Natuurlijk reageer ik. Volgens mij zit ik vanaf mijn blogbegin regelmatig op je blog, niet alleen om te kijken, maar zeker ook om te reageren. Het is jammer, dat de hobbybeurs in Deft niet meer doorgaat, we spreken elkaar dus niet meer zo vaak. We rijden ook geen grote einden meer en voor Wim is 2 x heen en weer Doe@Ding ook niet meer haalbaar. Aan alles komt zo een eind.Maar dit is voor jou weer een nieuw begin. Succes Plony.
    Zodra je verschijnt in de sidebar reageer ik meestal. Maar heb niet vaak de PC aan. Dus mis ik nogal eens iets.
    lieve groetjes van leny (en Wim moest ik zeggen)ook aan Arie.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gelukkig maar dat je hier je creaties nog laat zien en wij blogsters er nog van kunnen genieten blijf daar maar lekker zo mee doorgaan!
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gefeliciteerd met je 6de blogverjaardag.Vier het graag met je mee.
    Prachtige kaarten maak je Plony , je hebt echt je eigen stijl. Kijken doe ik altijd maar zoals de meesten denk ik reageer ik niet altijd.
    Bloggen geeft mij ook een groot plezier.
    Proost!
    Dat we nog vele jaren van je creaties mogen genieten.
    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gefeliciteerd hoor Plony......en ja dat blog blijft gewoon het leukste om te bekijken. Een echte reactie geven is toch anders dan dat duimpje. Wat heb ik genoten van veel van jouw kaarten, vooral je vintagekaarten. Daar geniet ik echt van. Natuurlijk vind je ook niet alles mooi van elkaar maar dat hoeft ook niet want zo'n kaartje gaat natuurlijk naar een ontvanger waar je persoonlijk van weet wat hij mooi vindt. En dat is juist zo leuk aan bloggen, zien dat ieder zo zijn eigen stijl heeft en ook daarin wel afwisseling is. Super toch. Ik hoop zeker dat jij het op deze manier nog lang blijft doen. Ik ga dat in ieder geval zeker proberen en kom zoveel mogelijk bij je langs.
    groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. En ik ben er blij mee dat je zo trouw je bloggie bij houdt Plony!!! Moet er niet aan denken al jouw moois te moeten missen en alleen nog maar op facebook bent te vinden...ouderwetse muts hè! Bloggen is juist zo gezellig...even buurten bij elkaar en dat gebeurd bij ons nog wel eens 's avonds laat of snachts whaha Blijf lekker genieten hoor van je blog, dan genieten wij mee!!!
    Liefs Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik heb ook wel eens gedacht om het bloggen maar te stoppen omdat het aantal reacties terugloopt, maar toch besloten dat niet te doen, al lukt het mezelf ook niet om overal reacties achter te laten hoor, blij dat ik nog kan genieten en inspiratie kan opdoen op je blog, toch net iets uitgebreider dan een FB post. gr. Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Plony van harte proficiat met de 6e verjaardag van je blog. Je laat altijd fantastische prachtige creaties zien, dat is zo mooi om te bewonderen. Ik lees altijd veel op blogs, meer als dat ik op facebook kijk. Ga zo door met al dat moois dat je maakt, het inspireert iedereen denk ik, op naar nog vele mooie freubeljaren....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Gefeliciteerd met je 6 jarig blog jubileum. Je hebt wel gelijk dat er steeds meer richting Facebook verschuift, maar ik vind bloggen ook nog steeds leuk hoor en blijf dat gewoon doen. Nog veel jaren blogplezier gewenst
    gr Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hi Plony Ik reageer niet altijd maar zie je kaarten wel in mijn bloglijst verschijnen en zoals altijd vind ik ze prachtig of schitterend,
    je hebt een prachtige stijl van kaarten maken.
    Ik zou zeggen Gefeliciteerd met je 6 jarig Blogje en dat je nog vele jaren dat doet zodat ik er mooi van kan genieten.
    Ja helaas is bloggen minder geworden en mag je blij zijn dat je volgers krijgt en die ook blijft houden.
    Ik wens je nog hele vele jarennnnnnnnnn Plony.

    Gr Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Gefeliciteerd Plony....op na de volgende 6 jaar!
    Ik vind het bloggen ook veel te gezellig dus blijf ook nog wel even te vinden in blogland. Jou kaarten zijn altijd even mooi je hebt een hele leuke stijl van kaarten maken. Zie ze altijd reageren lukt niet altijd moet ook nog tijd om te knutselen over houden haha.
    Groetjes Marja.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Zo zeg, 6 jaar al! Dat is best lang. Ik ben nog maar 1,5 jaar geloof ik bezig en moet zeggen dat het best verslavend is. Elke dag even proberen langs te gaan bij iedereen en dan ook nog knutselen..... hihi daar hebben we een dagtaak aan maar veel te leuk hoor! Ik zou zeggen, ga lekker door dan genieten van elkaars kaarten en berichtjes!
    Groetjes Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Lieve Plony, ook al reageer ik niet altijd (door omstandigheden), ik vind het ALTIJD leuk om je kaarten te zien. Ze zijn zooooooo superleuk en mooi!!! Gefeliciteerd dat je al 6 jaar je blog hebt :-D. Wat gaat de tijd dan snel hé? Ik hoop nog heel lang van je kaarten te mogen genieten!!!
    En ik hou ook niet op met bloggen hoor......;-)
    Liefs, Frouwkje

    BeantwoordenVerwijderen
  16. 6jaar al weer Plony prachtige kaarten maak je hoor en probeer zelf ook te blijven bloggen vind het ook zo leuk.Gr.Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ja, dat weet ik nog goed hoor! Ik was zelf in maart begonnen en toen kwam jij in december. Ik volg je ook al 6 jaar.
    En bloggen is precies wat je schrijft, een soort van dagboek. En even bi elkaar op bezoek en een reactie achterlaten, zo leuk. Veel persoonlijker dan op FB. EN ook al loopt het bloggen wat terug, ik heb liever 1 leuke reactie dan 10 duimpjes. Dus ook ik verhuis niet uit Blogland. Het allerleukste aan ons blogcontact vind ik dat we elkaar bewonderen om verschillende stijlen. Ik vind dat Vintage en volle kaarten razend knap en jij vindt CAS weer knap bij mij. ZO blijf je elkaar prikkelen.
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat leuk, je bent dus in hetzelfde jaar als ik met bloggen begonnen. Zes jaar alweer. Wat gaat het snel. Ik vind bloggen nog steeds erg leuk. Om zelf berichtjes te plaatsen met de kaarten die ik gemaakt heb, maar ook om bij andere bloggers langs te gaan en hun creaties te bewonderen. Er valt genoeg te zien en je doet ook weer ideeën op. En reacties plaatsen lukt de ene keer beter als de andere. Hangt ook van de agenda af. 😀
    Wens jou in elk geval ook nog veel plezier met het maken van je prachtige kaarten en met het bloggen.
    Groetjes, Wies

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ha Plony, grappig om te lezen dat jij ook een onzeker begin had. Ik weet nog van mezelf dat ik dacht dat ik echt niets toe te voegen had aan wat er al was. Maar jouw blog is toch echt niet meer weg te denken en voegt ook een mooie vintage touch toe aan blogger. Facebook probeer ik voor kaarten zoveel mogelijk te vermijden, vind het blog echt veel leuker. Liever een leuke blogreactie dan een duimpje.
    Trouwens superleuk dat je je 6 jarig blogbestaan met ons wil vieren.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Congratulations on your blog Anniversary. Your cards and projects are always inspiring.
    Yvonne xx

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Gefeliciteerd Plony, alweer 6 jaar! De datum wist ik nog, mijn oudste dochter is dan nl jarig dus niet moeilijk te onthouden. wat is er in die 6 jaar veel gebeurd, zoveel moois voorbij gekomen ook. Hopelijk komen er nog vele jaren bij Plony, het is altijd genieten met jouw creaties. Liefs Hanny

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Gefeliciteerd! Zes jaar van prachtige kaarten en creaties. Ik geniet van je mooie werk en heb er ook een hoop van geleerd! Helaas gaan er steeds meer blogs verdwijnen, maar fijn dat jij gewoon blijft. Ik vind FB toch een stuk minder!
    Lekker blijven bloggen!!!
    Liefs, Inny

    BeantwoordenVerwijderen
  23. De dagen/weken/maanden/jaren vliegen echt om en al helemaal voor iedereen die onze "verslaving" deelt, gewoon tijd te kort en dat is ook de reden dat ik wel alles zie en bewonder maar lang niet altijd reageer. Ook al ben ik steeds minder van de krullen en trullen, ik bekijk al 6 jaar lang elke vintage-creatie aandachtig en begrijp nog steeds niet hoe jullie het er allemaal op krijgen whaha.
    Lekker zo doorgaan Plony, ook ik heb veel liever 1x in de zo veel tijd een leuke en oprechte reactie dan al die duimen op FB (waar ik sowieso niks van moet hebben)!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Gefeliciteerd wat gaat de tijd snel 6 jaar al weer ik geniet nog steeds van jou schiterende creatie s ik vind het zo knap van je zelf doe ik het je niet na ik vind het blog gen nog steeds leuk ik zit ook wel op Facebook maar hier vind ik het veel leuker groetjes maartje

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Hoi Plony,
    Van harte gefeliciteerd met je 6 jarig blog bestaan! Een hele tijd al zeg! En net wat je zegt zekers nog onwijs leuk. Ik lees altijd over het algemeen al je berichtjes. Maar de tijd ontbreekt om steeds te reageren. Maar geniet volop van je blog en hoop dit nog lang te kunnen.
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Haha! Ik ben het helemaal met je eens, hoor, Plony! Eigenlijk vind ik een reactie op mijn blog leuker dan op Facebook. Mensen nemen er bewuster de tijd voor. Ik hoop dat je nog heel wat jaren fervent blogger mag blijven! Op naar de volgende zes jaar dan maar!

    Lieve groet, Nicolette

    BeantwoordenVerwijderen
  27. ik vier het graag mee. ik vol je nog altijd. en ook zeker op Facebook. op naar nog meer jaren van het bestaan van je blog.
    groetjes alice

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Ben je alweer 6 jaar aan 't bloggen Plony!
    Waar blijft de tijd hè.
    Ik was net ff aan 't spieken naar je kaartjes van 't begin en van nu.
    Supermooi om te zien hoe je kaartjes veranderd zijn in al die jaren. En dan in positieve zin hè;)
    Nou, ik moet je zeggen dat ik toch meer heb met bloggen dan met FB hoor, dus blij jij voorlopig maar bloggen haha

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Eerst al gefeliciteerd met je 6de blogverjaardag.
    Ik herinner het mij nog heel goed hoor, wanneer jij begonnen bent.
    Het viel mij zelfs goed op, want je vloog er meteen in met hele mooie creaties.
    Daar heb ik altijd heel veel van genoten.
    Je vintage stijl vind ik zo chic, ik doe het je niet na, maar 'k steek er wel veel mee op.
    Ook al komt er niet altijd een reactie, ik kom hier regelmatig een kijkje nemen.
    Altijd leuk en ik hoop dat je nog wel wat blijft verder knutselen en bloggen.
    Nog heel veel plezier en succes met al je bezigheden.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Gefeliciteerd met je 6 jarige blog wij kennen mekaar dan ook al zo'n beetje zo lang,wat vliegt de tijd toch!lekker blijven bloggen hoor ik ben het ook een beetje aan het opbouwen ha ha,maar het gaat steeds beter toch?
    Ik reageer ook niet altijd maar kom wel regelmatig naar je mooie kaarten kijken hoor,vaak zie ik ze in het echt dat is eigenlijk nog leuker😃
    Groetjes van mij xx

    BeantwoordenVerwijderen
  31. hai Plony,
    van harte gefeliciteerd met je blog alweer 6 jaar stjonge waar blijft de tijd , ik geniet altijd van je kaartjes hoor en zie ze ook wel in het echie hoor als je weer eens op een markt of hobby gebeuren staat
    op naar de volgende 6 jaar ,

    groetjes van Emi een fan .

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Nog van harte gefeliciteerd met je 6 jarig blog. De tijd vliegt voorbij, voordat je het weet is het jaar weer om.
    Ja, het bloggen wordt wel minder, maar ik heb geen Facebook en blijf het bloggen ook doen. Ook al heb ik niet altijd de tijd om bij iedereen te reageren, kijken doe ik altijd. Ik hoop dat je het bloggen ook aan blijft houden, kan ik je mooie creaties in ieder geval blijven volgen.

    Lieve groetjes, Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Dat zal vast wwel lukkn. Maar ik had volgens mij al gereageerd. Ik raakte in de war van die ""1 december"". hihihi grts leny

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Hey Plony, al 6 jaar, van harte!! Ik volg je nog steeds hoor, niet op FB maar wel in bloggersland. Nog steeds geniet ik van je prachtige creaties! Lekker doorgaan hoor. Groetjes Ela

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Gefeliciteerd! Weer al 6 jaar een blog. Wat gaat de tijd snel. En als ik terug denk aan al het moois dat je ons in al die jaren hebt laten zien, denk ik dat je met dit blog en deze prachtige creaties al vele creatieve mensen hebt geïnspireerd. Ga zo door!

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Je was net iets eerder dan ik. Leuk dat je een Candy weggeef. Ik ben ook nog wel van het bloggen, kijk er dagelijks op. Het is ook heel leuk toch? Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Happy Bog Birthday to you! The years go by so quickly, don't they? I wish you many more happy years of blogging! :o)

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Hallo Plony, ik volg je blog ook altijd hoor!En probeer ook zoveel mogelijk op FB mee te doen, maar het bloggen blijf ik eigenlijk leuker vinden!
    Lieve groetjes,
    Suzan

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Wow, 6 years!! That's amazing! Happy Blogiversary my friend, here's to many more wonderful years of cards, crafts and bloggy friends! sending hugs :)

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Ik wens je een mooie blogverjaardag, Plony :) Herken het... de vlucht naar FB... tijd tijd tijd ... tja. Begrijpelijk, maar ook jammer, want wat je zegt ... zo vluchtig allemaal.
    Ik doe niet mee aan je candy, die vast en zeker prachtig is, maar heb al zoveel spul, dat ik het vooral iemand anders graag gun. Hoop dat je dat niet erg vindt. Wilde gewoon even laten weten dat ik je graag volg, waar dan ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Gefeliciteerd! 6 jaar al weer mogen genieten van al die schitterende projectjes. Op naar de volgende 6 jaar.
    Groetjes Cobie

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Felicidades por ese aniversario. Tu blog es muy lindo.
    Saludos

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Gefeliciteerd met je 6-jarig bestaan Plony en je hebt je bijdrage aan blogland wel geleverd ;p Leuk dat je hier ook nog steeds aandacht aan besteed, ik raak nogal eens "verdwaald" in het snelle verkeer van Facebook. Ik blijf ook stiekem hopen dat bloggen weer "in" komt en als rustpuntje gezien gaat worden...wie weet. Op je 10-jarige verjaardag komen we erop terug goed..LOL
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  44. 6 Jaar alweer, gefeliciteerd met deze mijlpaal. Hopelijk komen er nog vele jaren bij. Je maakt zulke mooie kaartjes en andere projecten, echt genieten voor ons.
    Ik betrap me er nogal eens op dat de laptop soms dagen niet aan gaat. De dagen gaan ook zo snel, maar dat zullen vast meer mensen vinden.

    Groetjes, Sjanie

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een reactie achter te laten!Thanks for spending time to leave a comment!
Lieve groetjes Plony.

Populaire posts van deze blog

Zal ik mijn blog weer eens wat leven inblazen?

Zoet

en nog een verjaardagskaartje