Pagina's

woensdag 23 mei 2018

60 jaar getrouwd

Vandaag zijn Leny en Wim 60 jaar getrouwd.
Velen van jullie zullen Leny kennen van haar uitgebreide verhalen op haar blog waarin ze je meeneemt in haar leventje van alledag.
Wat moet het bijzonder zijn om 60 jaar getrouwd te mogen zijn.....en beide in redelijk goede gezondheid, nog volop genietend van het leven.

Graag wil ik hen feliciteren en deze kaart is hopelijk aangekomen in Delft.......Ik weet niet of ze het gezien hebben want ze zijn voor een paar maanden op de camping. Dan zullen ze hem vást nog tegenkomen op de deurmat.

Hartelijk Gefeliciteerd Leny en Wim en ik wens jullie nog hele mooie jaren samen waarin jullie nog veel leuke dingen zullen mogen beleven.


Uiteraard is het een vintage kaartje geworden....met een plaatje van Pion....


Bound by love....happy together.......en dat al 60 jaar lang.....


Liefs.....xxx Plony

Challenges:
http://craftyfriendschallengeblog.blogspot.nl/ :B=Bride
http://abitmoretimetocraft.blogspot.nl/
http://cardsgalorechallenges.blogspot.nl/

8 opmerkingen:

 1. Nooit meer zeggen dat mannenkaarten niet jouw ding is Plony! Zo gaaf geworden je label, zonder kantjes en bloemetjes, whaha Maar als ik naar deze kaart voor Wim en Leny kijk, snap ik wel wat je bedoelt hoor. Vintage is echt jouw ding! Ze zullen je kaart koesteren!!!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. inderdaad Gerie. Net als alle andere 9 kaarten van blogsters. Wat een dag!!!!

   Verwijderen
 2. Hele mooie vintage kaart heb je voor het huwelijksjubileum van Leny en Wim gemaakt. Die bloem en dat draadje met pareltjes passen er prachtig bij.
  Groetjes, Wies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. A stunning card for a very special Anniversary. 60 years should be celebrated and I'm sure your friends will love this card.
  Yvonne xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beautiful and sooo elegant card! Thank you for sharing your project with us at the Crafts Galore Encore “Anything Goes” May Challenge. DT Monika

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Plony,

  Wat een gave kaart voor het bruidspaar!
  Leuk dat je mee doet met de uitdaging op het Craftyfriendsblog!
  Xx Linda DT-CF

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja hoor Plony. Niet wij , maar onze zoon heeft goed voor de post gezorgd. Je schitterende kaart staat naast die andere mooie kaarten voorlopig te pronken in devoortent. Ik heb idd, nu dedag en wat er bij hoorde , onverwacht, is ingedaald, heb ik de dag beschreven. Die wordt mede doo al die mooie kaarten met een diamanten rand in onze herinnering gegrift. Dank je wel, ook mee namens Wim. Liefs van leny

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een reactie achter te laten!Thanks for spending time to leave a comment!
Lieve groetjes Plony.