Elegance

Met shape art Charlotte 470.713.201 maakte ik een kaartje voor de verjaardag van een vriendin. Ik gebruikte daarbij het designpapier van Stamperia Princess.Ik maakte eerst 2 keer de basis waarbij ik de helft van 1 basis langs de randjes op de 2e basis plakte. Daarna sloeg ik de basis om en plakte ook nu het papier onderaan de kaart vast.Niet alle randjes want ik wilde het papier niet echt plat vouwen maar bol laten staan. Zo kreeg ik een pocket om mijn ronde kaartje in te doen samen met wat tags.


Het ronde kaartje heb ik gemaakt met cardstock en een plaatje uit het paperpad van Stamperia Princess. Met wat leuke glimmertjes en een toefje was al snel iets leuks ontstaan. De tags heb ik ook uit het designpapier geknipt en voorzien van een gaatje en een kantje/touwtje. De kaart basis heb ik voorzien van designpapier en een stukje kant met bloemen.

Zo met de extra glimmers op het plaatje is het geheel wel chic geworden, passend bij een prinses. Dankjewel weer voor de aandacht en tot de volgende keer.

 

Reacties

 1. Wat een super leuk idee om de kaart op deze manier om te vouwen!!! Ga ik vast een keer lenen van je....
  Liefs Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat weer een leuke uitvoering met de shape ard mal .leuk dat je er een pocket op gemaakt hebt , kan je ook een bon of geld in doen.
  Het is gelukkig weer een beetje weer om je knutsel kamer te bezoeken.
  groetjes Marjan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige, royale kaart !!! Ze lijk erg op keizerin Sissi . Maar alles past ook erg goed bij elkaar ! heel romantisch....
  Groetjes , Elfje

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een reactie achter te laten!Thanks for spending time to leave a comment!
Lieve groetjes Plony.

Populaire posts van deze blog

chipboard heart

nog maar een keer vintage