de maanden van het jaar

 Bij Dutch Doobadoo hebben we een prachtige set om de maanden van het jaar te gebruiken als mini album (470713820) . Ik heb voor jullie de eerste 4 maanden al om te laten zien. Heel veel foto's maar het komt er op neer dat ik een basis heb gemaakt van: voor en achterkant, alle maanden en tussen de maanden nogmaals de basisvellen zoals van de voor- en achterkant. Heel  veel basisvellen dus en daarom ook heel veel om aan te kleden. Het gaat een heel dik album worden en ik denk dat ik de ringetjes later zal moeten vervangen door grotere.





Ik wil de maanden zoveel mogelijk passend maken bij de tijd van het jaar dus begonnen met de winter uiteraard. Ik heb me ook voorgenomen veel te werken met papier uit de voorraad en zag dat daar nog veel pion papier lag wat nu mooi kon worden verwerkt.




Ook februari in de winter en dan voorzichtig over naar de lente maanden.




Ook nog gewerkt met een takjes-mal en structuurpasta van Dutch Doobadoo. Wat glitter en glimmer mag uiteraard ook niet ontbreken in mijn album.




April gaat ons al de zonnigere kant van het jaar laten zien en in mei komen er waarschijnlijk wel vogeltjes aan de beurt. Tussen alle andere bezigheden door doe ik steeds een stukje. Het is wel de bedoeling om het ook echt af te maken en dan aan het einde van het jaar een prachtig rijk gevuld album te hebben. Ik doe mijn best maar dacht dat het wel leuk zou zijn om alvast iets te laten zien. Als het klaar is worden het wel heel veel foto's vrees ik om in 1 post te zetten dus hier vast deel 1.



Reacties

  1. Het is nu al zo supermooi, Plony!!
    Aan het eind zal het zeker een prachtig album zijn!
    Ik geniet al van het kijken er naar ;-)
    Liefs, Frouwkje

    BeantwoordenVerwijderen

  2. Wat een prachtig project ben je aan het maken , dit is eigenlijk echt iets voor mij maar dacht één keer gebruiken en dan niet meer.
    Moet er misschien nog meer voorbeeldjes van zien dan ga ik misschien over stag.
    Volgens mij heb je met veel plezier aan gewerkt en elke maand iets maken dan is het op het eind van het jaar een prachtig album.
    Liefs Marjan.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig Plony, en het is ook zoveel werk!! Was er ook mee bezig geweest, en maar een paar maanden gedaan en zonder inlegvel...maar dit komt over een paar weken online.

    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een reactie achter te laten!Thanks for spending time to leave a comment!
Lieve groetjes Plony.

Populaire posts van deze blog

Zal ik mijn blog weer eens wat leven inblazen?

Zoet

en nog een verjaardagskaartje