zelf gemaakte bloemen

 Ook in onze FB groep Vintage and More hebben we natuurlijk weer een nieuw maand thema en deze maand willen we heel graag zelfgemaakte bloemen zien op de creaties van de deelnemers. Ik heb een paar papieren bloemen gemaakt en ook van kant....lekker romantisch . Het was wel weer eens leuk om een kantje met een draad erdoor in te rimpelen ...




Als je FB hebt zoek ons dan eens op....we zijn een hele leuke groep vintage liefhebbers en gelukkig zijn er nooit nare discussies want FB moet vooral leuk en inspirerend zijn wat mij betreft. Negatieve commentaren zitten we helemaal niet op te wachten....zeker niet in deze tijd. Ik probeer vooral altijd het positieve te benadrukken want als je wilt kun je altijd wel iets positiefs vinden toch?

Fijne dag allemaal...xxx Plony

Reacties

  1. Wat een prachtige kaart en mooie bloemen erop.

    groetjes Marjan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Weer een super chique kaart Plony, zo mooi deze zelfgemaakte bloemen
    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel mooi kaartje en die bloemen vind ik top. Ik kijk wel op FB, maar ben er niet zo actief op, juist door al die mensen die zo dom zijn om alleen maar nepnieuws te geloven en dat ook nog te verspreiden. Ben ik een beetje klaar mee. Ik weet dat jullie een leuke pagina hebben hoor! Alleen ben ik niet zo goed in vintage!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een reactie achter te laten!Thanks for spending time to leave a comment!
Lieve groetjes Plony.

Populaire posts van deze blog

Zal ik mijn blog weer eens wat leven inblazen?

Zoet

en nog een verjaardagskaartje