Ally's Angels nieuwe challenge

Vandaag is het weer de 10e en....tijd voor Ally's Angels. Een nieuwe challenge met een vertrouwd thema.... ALLES MAG. Maak wat je leuk vindt, het is altijd goed. Lekker hè zo'n thema. Je kunt dan ook fijn combineren met andere challenges dus dat gaat goedkomen. Ik heb nog weer eenTilda kaartje gemaakt. De flow met kleuren zit er weer goed in. 




Lekker fleurig weer en met meerdere oudere malletjes die ik op de kop heb getikt en die gewoon superleuk en blijvend zijn om te gebruiken. Ik hoef niet persé de allernieuwste mallen, daar ben ik niet zo gevoellig voor hahaha. Ik koop graag tweedehandsjes en verkoop zelf ook wel eens wat malletjes. Die voor een ander oud zijn zijn voor mij weer nieuw toch? Zo blijft het een beetje betaalbaar.  Maar ik dwaal af...... gaan jullie lekker je mooie creatie op het blog zetten bij Ally's Angels??? Leuk....en we gaan het zien.

Fijne dag allemaal verder en graag weer tot snel. xxx Plony

Reacties

  1. Het is weer een plaatje Plony! Je hebt gelijk met die oudere mallen, ik pak ze ook nog graag en heb toevallig eergisteren nog wat oudere mallen overgekocht die ik vandaag binnen krijg.
    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een reactie achter te laten!Thanks for spending time to leave a comment!
Lieve groetjes Plony.

Populaire posts van deze blog

Zal ik mijn blog weer eens wat leven inblazen?

Zoet

en nog een verjaardagskaartje