zomer

 Hallo allemaal..... als jullie denken waar is ze...??? Ik ben er wel hoor hahahaha ...maar het is zomer, vakantietijd...en dan ben ik altijd wat minder met de kaarten bezig en wat meer met andere dingen. Een man die 65 is geworden, waar we een leuk feestje van hebben gemaakt.... kleinkids die de aandacht vragen want het is natuurlijk toch wel leuk als je kan logeren bij opa en oma. Vliegers, stoepkrijt, stenen verven, Blijdorp...we hebben het weer allemaal voorbij zien komen hahaha...maar het is echt genieten. Ik ben zelf ook nog even aan de slag gegaan met geraapte schelpen van Texel. Ik heb er een zakje andere schelpen bij gekocht en nog wat extra frutsels en ben wel tevreden met het resultaat.


Al met al gaat het dus allemaal prima.... we vermaken ons echt wel. Wij hebben besloten om zelf pas later in het jaar met vakantie te gaan en ik moet zeggen dat het thuis nu ook wel fijn is. Beetje tussen de buien door mogen we eigenlijk toch niet mopperen. Er zijn mensen die met wateroverlast e.d. in heel andere omstandigheden zitten .

Jullie zien me wel weer voorbij schuiven hoor..... xxx Plony

Reacties

  1. Het klinkt echt supergezellig bij jullie. Het zijn de kleine dingen die het doen. Je creatie is echt prachtig, zou heel mooi staan onder de veranda...
    Groetjes elly

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een reactie achter te laten!Thanks for spending time to leave a comment!
Lieve groetjes Plony.

Populaire posts van deze blog

DT-call bij DMCC

Januari collectie Dutch Doobadoo

Reminder Vintage and More