winter/kerst

 Een winter/kerstkaart met ook vandaag weer een prachtig plaatje van Syta. Al meerdere keren door mij gebruikt ...1 van mijn favorieten uit de mooie plaatjes die je bij Syta kunt vinden.




Fijne dag allemaal....xxx

Reacties

  1. Hoi hoi,
    Ik las dat je moeilijkheden hebt met blogger, heel vervelend is dat! Ook heb ik behoorlijk terug gekeken bij je en het blijft prachtig omte zien wat je allemaal maakt! Bij mij is het dramatisch wat ik heb gepost en zit nog steeds in de zomerstand! Ik heb hele leuke dingen gedaan nog een weekje met vriendin in een Lodge gezeten, mooie fietstochtjes maar nu alweer heel veel gewerkt door langdurige zieke collega's en ook het overlijden van een collega en als klap op de vuurpijl door positief geteste collega een rondje teststraat vanmorgen pppfffttt... wel genoeg en hopen op negatieve uitslag....voel mij prima hoor! Ik spring dan ook graag op mijn fiets om hoofd leeg te maken! Toch ga ik even rondje bloggen nu terwijl ik mijn bammetje opeet.
    Je kaart is onwijs mooi Plony en dit plaatje blijft idd te gek! Fijne week verder en hoop dat ik mijn afwezigheid een beetje goed gemaakt heb!
    xx Gerie

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een reactie achter te laten!Thanks for spending time to leave a comment!
Lieve groetjes Plony.

Populaire posts van deze blog

Zal ik mijn blog weer eens wat leven inblazen?

Zoet

en nog een verjaardagskaartje