Posts

Posts uit 2012 tonen

My favourite five of 2012

Afbeelding
En nog maar eens terugkijken op de creaties van 2012 maar nu niet alleen de kerst maar álle creaties. Nogmaals een kans om bij Debby mee te doen en er is een leuke prijs te winnen dus misschien nog een idee voor jullie om ook te gaan kijken???? Mijn favoriete 5 van het afgelopen jaar.......ook dit valt weer niet mee want ik heb alle creaties met zo'n enorm plezier gemaakt.......toch heb ik er 5 uitgekozen en dat zijn de volgende..... Zo....een beetje van alles wat en dat is dus wat ik graag doe....van alles wat!!!!! Dan wil ik jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling wensen met heel veel gezelligheid, doe voorzichtig en ik zie jullie graag terug in 2013!!!!! Liefs Plony.

MCC

Afbeelding
Goedemiddag allemaal, de berichten vliegen hier soms om jullie oren maar ik heb er 1 die heel leuk is!!!!! Patricia , bij velen géén onbekende, heeft een nieuw blog opgestart.... een Magnolia Christmas Challengeblog en ze heeft mij gevraagd of ik plaats wil nemen in het Designteam van dit nieuwe blog. Ik gaf in mijn vorige blogpost al aan dat ik zéker door zal gaan met mijn kerstkaarten maken en.....zie hier de reden, haha. Als designteamlid van een Christmas-blog móet je wel kerstkaarten maken hè maar wat een leuke uitdaging is dit ook weer!!!! Patricia heeft 3 DT-leden al gevraagd: Christa , Durvina en dan mijn persoontje en de overige DT-leden die nog nodig zijn moeten komen uit een DT-call. Er moeten nog 3 à 4 mensen bij dus.....ga even kijken op het blog van MCC en lees daar wat er van je wordt verwacht en hoe je mee kunt doen aan deze DT-call. Succes allemaal, liefs van Plony.

Nog een kerstkaart.....

Afbeelding
Ja hoor......jullie lezen het goed.....nog een KERSTKAART!!!!!! Ik heb besloten om nu eens écht door te gaan met de kerstkaarten en omdat er bij Nadia's challengeblog een challenge loopt om een vintage kerstkaart met 3D te maken en......omdat ik nog heel veel plaatjes geknipt heb liggen.........hier dan maar vast een kerstkaart voor volgend jaar. Niet zeggen volgend jaar dat ik niet op tijd ben begonnen hè, hihihihi. Of dit zo verder gaat moet nog blijken maar begonnen ben ik vast! Ik weet trouwens ook zéker dat ik kerstkaarten blijf maken.....let maar op allemaal. Fijne zondag en liefs van mij...........Plony!

Wedding

Afbeelding
zaterdagbericht hobbyhome-blog Een hele goedemorgen allemaal..........het is zaterdag 29 december en het jaar zit er bijna op. Vandaag wil ik jullie een kaartje laten zien gemaakt voor een vriendenpaar dat 50 jaar getrouwd was afgelopen donderdag. Ik heb een kaartje gemaakt in chic wit met als enige "kleur" het plaatje. Ik heb de volgende materialen gebruikt verkrijgbaar in de webwinkel van Hanneke: spellbinders label one MD mal Anja leaves 2 de bloemen behorende bij MD creatable LR0111 en verder nog wat frutsels zoals plakpareltjes, hartjes en ringen. en het is niet te geloven maar.....ik heb deze keer géén roosjes gebruikt, hihihi. Fijn weekend allemaal!!!!! Lieve groetjes van Plony.

My favourite five christmas cards.....

Afbeelding
Zo....dat is even moeilijk......bij Debby wordt, net als vorig jaar volgens mij, gevraagd om je 5 favoriete kerstkaarten bij elkaar te zoeken........dat is écht niet makkelijk! Ik heb een keuze gemaakt maar pas nadat ik het 4x heb veranderd, haha.......maar.... hier zijn ze dan...... Zo, dit kwam even tussendoor.....tot morgen!!!!!! Liefs Plony.

Kaartje voor een nieuwe oma....

Afbeelding
Goedemorgennnnnnnn....... een kaartje vandaag waarmee ik Tineke heb willen feliciteren met haar geweldige kleindochter Martine. Een wat je noemt "wolk" van een baby en wat zal ze genieten om deze kleine schat in haar armen te mogen houden. Fijne dag allemaal en tot morgen.....dan is het weer mijn hobbyhome-dag! Lieve groetjes van Plony.

It's CHRISTMAS

Afbeelding
Kopie van het hobbyhomeblog-bericht....... Goedemorgen allemaal, vandaag is het 25 december....eerste kerstdag en ik heb de eer om vandaag een kaartje te laten zien op ons hobbyhome-challengeblog. Ik wil jullie met dit kaartje allemaal heeeeeele fijne kerstdagen wensen en namens de designteamleden en onze dames van het gastdesignteam en designteam van de webwinkel wens ik jullie een heerlijke dag met iedereen die je lief is. Geniet mét elkaar en ván elkaar en ik hoop dat de mensen die eenzaam zijn, op een dag als vandaag niet vergeten worden. Ik laat jullie een kaartje zien waarvan ik deze keer, voor 1 keer, niet de materialen noem die ik heb gebruikt.....het lijkt me dat niemand daar vandaag veel aandacht voor zal hebben dus....... gewoon een kaartje voor jullie allemaal op 25 december met HUGS van Plony. FIJNE DAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IAMC

Afbeelding
Even snel, tussen alle kerstvoorbereidingen door, een berichtje...... YEAHHHHHHHHH...... ik mag voor 2 maanden gastdesigner zijn bij Mijn kerstkado is binnen hoor!!!!!! Hoe leuk is dit dan weer en als jullie denken....had je nog niet genoeg...... ehhhh......ik denk het niet, hihihi. Dit wil ik er toch wel heeeeel graag nog bij doen. Dankjewel team van IAMC in het vertrouwen en ik hoop dat ik het waard ben! Verder met mijn bezigheden nu..........jingle bells jingle bells.......lalalalala. Liefs van Plony.

Hele fijne dagen

Afbeelding
Ivm de drukte die er de komende dagen, ongetwijfeld voor ons allemaal, aan zit te komen vandaag nog even een berichtje van mij .......... De kaartjes die jullie de komende dagen gaan zien staan allemaal gepland, ik voorzie dat ik niet veel tijd zal hebben om blogland onveilig te maken, misschien hier en daar een kwartiertje of half uurtje maar ik ga er zélf vanuit dat het niet veel zal zijn..... daarom wil ik jullie vast hele fijne kerstdagen wensen met heel veel gezelligheid, sfeer en heel veel mensen die je lief zijn. Maak er een waar kerstfeest van en denk ook aan de mensen die het wat minder hebben dan wij????? Heel veel plezier en geniet ervan!!!! Liefs PLONY.

De laatste........

Afbeelding
Jullie hebben ze nog tegeoed.....de laatste kerstkaarten van dit jaar......pffffffttttttttttttttt........ik dacht dat er geen einde aan kwam maar....het is toch weer gelukt. 3 kaarten heb ik voor jullie en dan heeeeeeeeel snel aan iets anders.....joepie!!!!!!!!!! Slaap lekker allemaal en....tot blogs!!!!!! Liefs Plony.