White on white

Goedemorgen , vandaag weer een nieuwe challenge bij Winter Wonderland.
De sponsor voor deze challenge is....http://www.bunnyzoescrafts.com/ en zij gaan er mee stoppen....

Misschien wil je nog wat aanschaffen....dan moet je het NU doen....

De opdracht voor deze challenge is: White on White

Ik heb 3 pogingen gedaan om iets te maken en uiteindelijk deze tag maar uitgekozen als het voorbeeld voor de challenge dat ik wilde gebruiken.....tevreden ben ik er echter nog steeds niet over...

Sommige dingen kun je mij maar beter niet laten maken geloof ik en daar is een witte kaart er 1 van hahahaha......

Toch moet je als DT-lid érgens mee komen dus.....mijn tag....


Ik heb er eigenlijk ook niet veel over te melden hihihi.....een tag met wat stansjes, een kantje...wat pareltjes, een bloem en een strik....o wacht even....ook nog zo'n leuk kwastje gemaakt...die moet ik natuurlijk niet vergeten.
Ik hoop dat jullie beter zijn in dit soort kaarten als ik....Ik kom graag even kijken want misschien steek ik daar iets van op....succes allemaal.

Lieve groetjes van Plony

Reacties

 1. This is so pretty - white on white always looks so classy!
  Kath x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je moet je zelf niet te kort doen hoor, want ik vind hem wel erg mooi geworden, maar ik herken het wel hoor. Fijne dag nog.
  GROETJES ADA

  BeantwoordenVerwijderen
 3. A beautiful creation Plony .I love white on white jeni

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig Plony, weer eens wat anders!!
  xx Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inderdaad als DT moet je er mee komen!!! Maar zo'n droevenis is het niet geworden hoor Plony, hihi Ik vind dat je, je goed verweerd hebt, en je heel tevreden kan zijn! We zijn immers geen alles kunners en leren zelf ook nog steeds nieuwe dingen bij! Zelf maak ik eigenlijk ook nooit witte kaarten, ooit 1 keer gedaan...mmmm, misschien ook weer eens proberen!
  Liefs Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En Plony en Gerie, 2 voorbeeld blogsters voor mij,tobben met witte kaarten. Oke, ik heb er vrede mee. Weet je waarom, dan heb ik eindelijk iets wat ik erg graag doe en er al jaren dikke complimenten op beurzen bij kreeg. Zodra ik het van de week las bij jou, ben ik aan een nieuwe witte kerstkaart begonnen. Eigenlijk de enige kleur er in is van het hertje. Mijn buurvrouw hier is er zo weg van, dat ze hem wilde reserveren om thuis neer te zetten met Kerst. Ze koopt ook vaak kaarten bij mij en ter orientatie, meestal de mooiste, die ik bij me heb. Nu weer een prachtig tasje met div tags en een beetje op de Provence georienteerd. Voor een Moeder van een kaartenmaakster. Dat is toch een compliment he? Maar Plony ik had al gereageerd. Ik vind hemprachtig. Ik denk dat het mede komt, dat ik altijd mijn witte pergamanokaarten ook het mooiste vond. Maar succes er mee. grts leny

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Plony, ik vind dat ook altijd moeilijk wit op wit. Jouw kaart is toch echt wel een heel chique geworden.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. This is a difficult theme, but you have made a gorgeous project white on white.
  Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gorgeous tag with a lovely flower and beautiful lace, great make.

  Pat P xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. This is so beautiful, Plony. You have worked really well with the WOW theme and I love the big flowers and the pearl pins.
  Alison x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. This is gorgeous Plony - sometimes its a lot harder to please ourselves than other people!! Thank you for your lovely comment on my card - a really quick easy one for me - it had to be as I was making 3 weeks of DT cards to cover my holiday away. Sometimes its much easier if you don't have time to think!! I'm still on holiday in Florida in the lovely sunshine, haven't done much blogging at all - which is why you haven't heard from me lol hugs Judith x

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een reactie achter te laten!Thanks for spending time to leave a comment!
Lieve groetjes Plony.

Populaire posts van deze blog

chipboard heart

nog maar een keer vintage