vakantie freubels....

Goedemorgen weer allemaal....

Gisteren was een regenachtige koude dag....maar maak jullie maar geen zorgen dat we ons daar druk om maken hoor....Dat doen we helemaal niet. Jas aan, paraplu mee....en wandelen met Liz. Die interesseert het helemaal niets of het nu regent of niet....wij hebben een hond die slecht tegen de warmte kan maar dit vindt ze heerlijk....en mevrouwtje gaat ook gewoon in het meer.....heerlijk....hihihi....




Die geniet wel.....en wij ook.....
De avondenzijn wel wat langer dus daar is ruimte om lekker te freubelen en dat doe ik dus ook....Ik had een blok Mintay papers Cozy evening mee...en wat DDBD mallen...beetje kant en wat bloemetjes.....en dat gaat super hoor..... Ik laat het in 1 post zien ...dus dit wordt een flinke post om doorheen te scrollen.....Daar komen ze hoor.....



 dat is 1....




en 2




en 3




en 4





en de laatste...tot nu toe....
Flink wat knipwerk maar in het zonnetje met een bakje koffie is dat ook niet verkeerd hoor....
Jullie zien dus wel dat we ons niet vervelen....er is ook nog eens enorm veel te zien hier,  wij zijn vooral van de natuur omdat we dan Liz lekker mee kunnen nemen. Een middagje in een plaatsje rondlopen doen we ook wel maar dan zonder haar want daar vindt ze niets aan. Het is een Border Collie en die worden daar nerveus van....die van ons in ieder geval wel. Waarom zouden we haar plagen....ze kan ook heel goed een poosje alleen blijven en ze weet dat ze daarna weer lekker mee mag om even uit te dollen..... Ze heeft het zo slecht niet dat monstertje van ons...waar we overigens wel heeeeeel veel van houden hahahaha.

Hebben jullie het gered tot het einde van de post??? Dat is knap want het is best veel vandaag. Een mooie post voor de zondag.....hihihi....alle tijd.

Dan zeg ik weer....tot gauw....xxx Plony

Reacties

  1. Zo..... even de tijd voor genomen. Wat een mooie kaarten heb je gemaakt. Knap hoor dat je dan precies wet wat voor bloemen en kant je mee moet nemen! Daar heb ik dan weer moeite mee. Maar jouw kaarten zijn dan ook meteen helemaal af!
    En lekker banjeren met Liz. Heerlijk buiten zijn. Dat is zo relaxend!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I loved seeing your photos of your border collie dog Liz. She reminded me of my Meg, they are such faithful friends and we miss her always.
    The cards you created are beautiful.
    Have a lovely holiday.
    Yvonne xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig weer wat je gefreubeld hebt.
    En heerlijk dat jullie hond zo geniet. En even alleen zijn is ook niet erg..gebeurd hier ook weleens, maar wij hebben een luie hond, maar we hadden ook niet gekozen voor een hond om grote stukken mee te lopen, maar deze is een kat in een hondelijf zeggen we altijd :) hahaaha, zou niet zonder kunnen.
    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een reactie achter te laten!Thanks for spending time to leave a comment!
Lieve groetjes Plony.

Populaire posts van deze blog

Zal ik mijn blog weer eens wat leven inblazen?

Zoet

en nog een verjaardagskaartje