en nog maar een kerstkaartje

Goedemorgen allemaal....

Onze laatste dag op Texel.....morgen gaan we weer op huis aan.
Wel fijn maar ook weer niet....je wipt niet zomaar even aan als je zo ver weg zit.
Ik ben wel heel blij dat we hebben gekozen om hier 2 weken in een vakantiehuisje te gaan vertoeven want je ziet in die 2 weken zo'n kleintje echt al heel veel veranderen. Lucy doet het buitengewoon goed en ze is echt een heel zoet kindje. Slapen en eten.....en daar groeien ze van toch?
Het zal nog best onrustig blijven hier op het eiland want er gaat nog veel vanaf het vaste land richting het eiland om de kleine meid te gaan bewonderen. Een prachtige tijd, die kraamtijd en ze genieten er enorm van.
Wij gaan vandaag nog veel bij het jonge gezinnetje zijn en dan is het morgen inpakken en weer wegwezen....op naar de gewone wereld waar weer van alles staat te wachten.....ook daar hebben we wel weer heel veel zin in.

Vandaag zet ik nog maar  een kerstkaartje hier op mijn blog.....en dan kijk ik er weer naar uit om aan de slag te gaan met mijn spulletjes thuis....mijn handen jeuken....




Op deze kaart heb ik heel veel spulletjes van Syta van Gelderen gebruikt....
Zoals jullie wel zullen weten werk ik heel graag met haar spulletjes en ik mag dat het komende jaar dan ook demonstreren wanneer haar beurs is in Uitgeest.


Het zou zomaar eens kunnen dat ik daar mensen ga zien die ik al heel lang ken van de social media maar nog nooit in het echt heb ontmoet. Denk nu niet dat ik iedereen zomaar ga herkennen want ik heb inmiddels zoveel "vrienden" ...vooral op FB en pinterest dat ik het niet allemaal meer zo bij kan houden maar roep gerust als je me ergens ziet want ik vind dat alleen maar leuk.

Voor nu zeg ik weer........fijne dag allemaal.....en voor deze oma is het nog even knuffeltijd....
xxx Plony

Reacties

  1. Heel mooi kaartje! Naar huis gaan is zeker ook heel fijn, maar net wat je zegt je wipt nu niet zomaar even gezellig aan.
    Super leuk dat je voor Syta mag demonstreren! En zeker dat mensen je gaan aanspreken.
    Want in het echt is zoveel anders.
    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een reactie achter te laten!Thanks for spending time to leave a comment!
Lieve groetjes Plony.

Populaire posts van deze blog

Zal ik mijn blog weer eens wat leven inblazen?

Zoet

en nog een verjaardagskaartje