Veel liefs

In de collectie van maart zit deze leuke fold card art diamond 470.713.861 en daarmee maakte ik een vintage kaartje.


 

Ik ben begonnen met het maken van de basis. Je vouwt je kaartje bij de middenlijn. Ik heb de kant met het plakstrookje doormidden gesneden en de afgetekende ruit eruit geknipt. Nu heb je de kant met het plakstrookje los en dat plakte ik op mijn basiskaart. Je kunt nu de kaart open vouwen. Ik heb de binnen en buitenkant beplakt met designpapier en in het midden van de binnenkant van de kaart een plaatje in de vorm van een ruit gedaan. Als je je kaart dichtdoet komt je plaatje precies in de opening van de uitgesneden ruit.


Aan 1 zijde bevestigde ik een bloementoef en aan de andere zijde deed ik een parelrandje. Nu kun je natuurlijk je kaart neerzetten met de beide kanten naar buiten gevouwen maar ik heb ervoor gekozen om gaatjes te maken in beide zijflapjes.....zowel bovenaan als onderaan. Door de gaatjes heb ik een lintje gedaan waar ik een strikje in maakte om de kaart te sluiten.


Je kunt de kaart nu nog steeds een stukje uitvouwen en dan blijft hij ook nog mooi staan. Ik voltooide mijn kaart met een tekstje en nog wat vlinders. Je kunt , zoals altijd, weer lekker je uitvoering met deze mal maken zoals je het zelf leuk vindt. Veel knutselplezier dus.Reacties

  1. Prachtig Plony, een mooi model en je hebt hem mooi uitgewerkt vind ik. Het lieve plaatje krijgt zo alle aandacht.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een reactie achter te laten!Thanks for spending time to leave a comment!
Lieve groetjes Plony.

Populaire posts van deze blog

DT-call bij DMCC

Januari collectie Dutch Doobadoo

Reminder Vintage and More