Posts

Posts uit 2011 tonen

favorieten van 2011

Afbeelding
Leuk om ook deze uitdaging nog aan te gaan, mijn favoriete top 5 van 2011 . Deze uitdaging ga ik aan bij http://debby4000.blogspot.com/ en hier komen ze dan: Het blijft maar een keuze van het moment want ik verander steeds van gedachte welke er in mijn top 5 moeten. Dit gaat het worden!!! Fijne jaarwisseling allemaal en tot volgend jaar!!!!!! Groetjes,Plony

Nieuwjaar/feest

Afbeelding
Nog een challenge op de valreep van 2011 bij http://kaartenuitdagingen.blogspot.com/  . Uitdaging 9 heeft als thema Nieuwjaar/feest en daarbij hoort de volgende sketch: Ik heb er een nieuwjaarskaartje van gemaakt en wil hier nog een keer iedereen een hele fijne jaarwisseling wensen en een heel mooi jaar vol voorspoed, gezondheid, geluk en natuurlijk creativiteit. Maak er allemaal een heel mooi 2012 van en geniet als er wat te genieten valt. Dan nu mijn kaartje........... Ik dank jullie nog eens allemaal voor de leuke/lieve berichtjes, in de korte tijd dat ik meedoe in "blogland" heb ik al enorm genoten van alles wat er wordt gemaakt en geschreven. Big hugsssssssssssssssss, Plony.

Help!!!!! Mannenkaarten, brrrrr.

Afbeelding
Hebben jullie dat nou ook?????? Wordt er aan mij gevraagd heb je nog mannenkaarten????? Direkt gaan er bellen rinkelen en denk ik ......o nee hè, dat wordt weer zwoegen. Ik kan er gewoon niets mee en vind ze ook NOOIT mooi geworden maar ze horen er wél bij!!!! Ik heb er vast weer 1 in elkaar geflanst met het, overigens hele mooie, bootje, uitgedraaid met de mal die ik pas heb gewonnen en ik ga er binnenkort nog wel meer maken maar eerst weer iets leuks, hahaha.

Een nieuwe challenge........

Afbeelding
Challenge nr. 22 bij http://itsamagnoliachallenge.blogspot.com/  is een moeilijke maar wel hele leuke challenge. De opdracht is gebruik een Tilda of een Edwin en de hoofdkleuren moeten zijn zwart/roze. Vandaag heb ik met mijn hobbymaatje Nel mijn eigen (2ehands!) cricut aan het werk gezet. O wat is het toch leuk en wat zijn er leuke combinaties te maken met de stansjes die je uitsnijdt. Ik mag van Nel nog even een paar cartridges lenen tot ik ze zelf heb aangeschaft maar ik kan  vast met de cricut aan de slag. Een hele dikke KISS voor Nel!!!!!! Hier is mijn challenge-kaartje.............

Mijn 5 favoriete kerstkaarten??????

Afbeelding
Op de site van Debby http://debby4000.blogspot.com/2011/12/my-favourite-five-christmas-cards-of.html  wordt gevraagd om je 5 meest favoriete kerstkaarten van 2011. Helaas heb ik niet al mijn kerstkaarten meer op de computer ivm  de aankoop van een nieuwe computer. Ik heb toch een keuze gemaakt en deze zijn het geworden:

Een Nieuw jaar.........

Afbeelding
Wat gaat het nieuwe jaar ons brengen, elk jaar weer kijken we in december terug en vooruit. Sommige dingen heb je niet in de hand en sommige dingen zijn te  sturen door zelf een beslissing te nemen. Ik wens jullie voor het Nieuwe Jaar dan ook dat de beslissingen die jullie gaan nemen  de juiste beslissingen zullen zijn. Vandaag nog genieten van de 2e kerstdag en dan nog een aantal dagen aanrommelen tot de oud en nieuw en dan stap ik vol vertrouwen weer een nieuw jaar in. Fijne dag allemaal, lieve groetjes,Plony.

Glitter en bling.....

Afbeelding
Bij http://nadiaschallengeblog.blogspot.com/ willen ze voor challenge#21 nog graag een kerstkaart zien en dan 1 met heel veel glitter en bling. Ik had van een hobbyvriendin de, jullie wel bekende, klok gekregen en heb hem voor deze gelegenheid maar eens flink met  glitters bewerkt. Jammer dat jullie hem niet in het Ă©cht kunnen zien want het resultaat is oogverblindend, hahaha. De magnolia's heb ik voor een groot gedeelte deze keer niet met derwent ingekleurd maar met mijn favoriete gelly roll-pen waarmee je zo'n prachtige glitter-glans krijgt. De kaart glittert en blingt je tegemoet, Ă©cht feestelijk.

Kaart nr. 400 van dit jaar!

Afbeelding
Voor de challenge van http://sbn-challengesforyou.blogspot.com/  moest de volgende sketch worden aangehouden.... en daar heb ik mijn 400ste kaartje van dit jaar mee gemaakt. Het is toch een mooi aantal geworden en daar heb ik niet mijn overige creaties biijgeteld, allĂ©Ă©n de kaartjes. Een babykaartje met een 3d Morehead-plaatje, wie kent ze niet. Mijn mannetje heeft de komende kerstdagen nachtdiensten dus onze planning is gemaakt rondom zijn werk/slaapritme. Ik ga zĂ©ker tijd hebben om te knutselen dus voor mij gĂ©Ă©n afkickverschijnselen de komende dagen. Veel plezier allemaal, lieve groetjes Plony

Christmas

Afbeelding
May all the joy you gave away Return to you on Christmas Day! Ik wil iedereen geweldige kerstdagen wensen en bedanken voor alle lieve, leuke, grappige reakties die ik van jullie mocht ontvangen de afgelopen maanden op mijn blog. Liefs,Plony

Roze......

Afbeelding
Ik denk dat ik het ongeveer overal al tig keer heb gezegd............ik ben gék op roze!!!! Ook op vintage......en op rozen.......en vast nog meer dingen maar zéker op ROZE. Maar weer een roze kaartje gemaakt, een roze vintage-kaartje, helemaal in mijn element dus, haha.

Zomaar.......

Afbeelding
De kerstkaarten zijn verstuurd en dat geeft mij de tijd om lekker zomaar iets te maken, zonder dat het "moet". Even geen challenge maar gewoon lekker een kaartje voor mezelf omdat ik het zo fijn vind om kaartjes of wát dan ook te maken. Het is (natuurlijk) een vintage-kaartje geworden, gewoon zomaar...... Ik wil jullie bedanken voor alle lieve berichtjes en voor de bewondering die jullie steeds uitspreken. Toen ik met  mijn blog begon had ik gĂ©Ă©n idee dat het zo leuk zou gaan worden en dat ik hier ontzettend veel plezier zou gaan beleven  aan het contact met mensen die ik zonder blog nooit zou hebben "ontmoet". Ik wens jullie allemaal hele fijne kerstdagen met allen die jullie zo dierbaar zijn. Liefs Plony.

Kerstversiering

Afbeelding
Challenge # 22 bij http://dutchmagnolialovers.blogspot.com/  heeft als opdracht: maak een kerstversiering. Ik ben nog maar een beginneling met kleuren maar vind het zoooooo leuk om te doen dat ik dacht ik ga met deze challenge meedoen. Bij magnolia-challenges kom je zulke kanjers tegen dat het nooit gaat lukken om te winnen maar meedoen alleen is al hartstikke leuk. Dit is wat ik er van heb gemaakt. Ik heb verschillende mallen  over elkaar heen afgetekend en zo een soort""ornament"gemaakt.Daarna beplakt, een houten kerstster erop geplakt en nog een kerstster van scrappapier geknipt en er overheen geplakt.Daarna gestempeld en gekleurd en de rest verder "aangekleed" en voila, mijn kerstversiering was geboren. Ik vond het heel leuk om te doen en dat is het belangrijkst van een hobby, toch????

Challenge nr. 4 bij http://kreatejadt.blogspot.com/

Afbeelding
Challenge nr. bij bij http://kreatejadt.blogspot.com/ is weer een sketch: Een winterse creatie waarbij gebruik wordt gemaakt van deze sketch. Ik had nog hele lieve winterse plaatjes van Vera de Muis en daar heb ik er Ă©Ă©n van gebruikt om mijn kaartje mee te maken. Dit is het geworden:

Kerst???????

Afbeelding
Niet te geloven, hihihi, ik was er zooooooo klaar mee.............toch weer een kerstkaart. Ik wilde meedoen met challenge #45 van http://mariannedesign.blogspot.com/ en daarvoor moest een kaartje worden gemaakt met een Mattie-knipvel. Wat denk je......ik had alleen nog maar een kerstvel van Mattie liggen, haha. Nou ja, dan heb ik een reserve kerstkaart liggen, komt vast wel eens ergens van pas. Het zijn trouwens wel schitterende plaatjes hoor, pittig om te knippen maar wel heel mooi. Het liggende gedeelte van de easelkaart is een beetje overbelicht want het witte vak onder de tekst is ook geĂ«mbost maar ik krijg dat niet duidelijk op de foto.

De laatste???????

Afbeelding
Dit moet hem dan maar worden, de laatste kerstkaart voor 2011. Ik ben wel van plan om  kerstkaarten tussendoor te blijven maken maar voor dit jaar heb ik er genoeg om te versturen, samen met nog wat gekochte kaarten. Dit kaartje wordt mijn 2e inzending voor de challenge bij http://webshop-anmacreatief.blogspot.com/ Dit model kaart heb ik op een blog gezien en opgeslagen maar vraag me niet waar ik het gezien heb.............???????????

Ik ben er bijna......

Afbeelding
Nog 1 kerst te gaan....hoop ik. Altijd komen er onverwachts toch weer kaartjes van mensen waar je het niet van had verwacht maar als dat nu niet meer gebeurt dan nog 1 kerstkaart en dan heb ik het gehad voor dit jaar met de kerstkaarten. Pffffffffffffffff.........gelukkig. Een Ă©cht kerstplaatje deze keer met een omlijsting die weer met de cricut is uitgesneden. Zo'n apparaat staat voor volgend jaar op mijn verlanglijstje hoor, haha.

Mooie herinneringen......

Afbeelding
Mooie herinneringen zijn kostbaar Vergaar er veel in het komende jaar....... En dat hoop ik dat we allemaal gaan doen in het nieuwe jaar, heel veel mooie herinneringen vergaren. Mijn mannetje en ik hopen het komende jaar voor de eerste keer opa en oma te gaan worden dus als alles goed gaat zal dat een herinnering worden die wij de rest van ons leven niet meer gaan vergeten en dan komen er hopelijk nog heeeeeeeeeeeeel veel mooie herinneringen achteraan. We kijken er naar uit! Nu even een kaartje zodat jullie begrijpen waarom ik met dit kleine gedichtje ben begonnen.......

Vintage kerst/nieuwjaar

Afbeelding
Hier ben ik al met mijn vintage-kaartje. Als iets mijn "ding"is dan is het wel vintage. Ik ben dol op die romantische,nostalgische plaatjes.Heerlijk om een kaartje mee te maken. Vandaag had ik 2 hobby-maatjes op visite waar ik mee in contact ben gekomen via het Hobbyjournaal. Zo gezellig, we hebben van alles uitgedraaid en uitgewisseld en ik denk dat ik genoeg glitters in huis heb liggen tot de volgende kerst, hihihi maar deze gezellige knutsel/kletsdagen met mijn maatjes/vriendinnen zou ik voor geen goud meer willen missen. Het prachtige stansje wat ik heb gebruikt op mijn kaartje heeft Nel voor mij uitgedraaid met de cricut (samen met nog een bak vol andere).Dankjewel Nel en Riet voor een heerlijke dag. En nu de kaart..........

Eenvoud nr.2

Afbeelding
Nog een kaartje in dezelfde kleuren en ook vrij eenvoudig. Ik weet niet of ik er hier 6 van ga maken hoor want ik vind ze wel aardig maar daar is het dan ook mee gezegd. Ik voel een vintage-kaartje aankomen, hihihi. Maar eerst deze..............

Eenvoud

Afbeelding
Ik heb op diverse blogs gezien dat een kerstkaartje met een wat eenvoudigere uitstraling toch ook heel mooi kan zijn. Ook ik heb er voor gekozen om wat eenvoudigere kerstkaarten te gaan maken gezien de haast die nu gemaakt moet worden. Mijn schoonzus wilde graag 6 kerstkaarten met tekst dus ik ga eens vragen of zij dit soms een gepast kaartje vindt?

Eeen nieuwe uitdaging

Afbeelding
Voor challenge nr.20 bij http://nadiaschallengeblog.blogspot.com/  werd gevraagd om een kerstkaart+stempel in zwart/wit + 1 andere kleur. Een pittige uitdaging vond ik maar ik ben er eens voor gaan zitten. Een kerstkaart is het geworden met niet 1 maar zelfs 2 stempels (1 van het kruidvat en 1 stempel van magnolia: Sweet Christmas Present) en de extra kleur is wel duidelijk.....rood. Ik wil met deze kaart ook meedoen bij http://webshop-anmacreatief.blogspot.com/  waar het thema voor december is: alles mag. Je mag 3 keer meedoen met deze challenge dus als alles mag dan komt er vast deze maand nog wel iets bij voor de desbetreffende challenge.

Huwelijk Terence & Natasja

Afbeelding
Voor een trouwkaartje voor Terence en Natasja mijn favoriete hart-mal weer uit de map gehaald. Het is een vreselijk ding om door de Cuttle-bug te draaien maar als het is gelukt dan heb je ook wat, het is zo'n schattig hart. Natasja is de zus van onze schoonzoon dus vond ik het leuk om een kaartje te maken voor het a.s. bruidspaar. Ik wil jullie weer even bedanken voor alle lieve berichtjes, het is een wonder dat ik nog niet buiten mijn schoenen loop, Ă©cht waar. Heel lief en leuk en ik lees ze met plezier. Thanxxxxx. Lieve groetjes,Plony

sketch

Afbeelding
Ik ben niet meer te stoppen...........een kaartje voor uitdaging nr.8 bij http://kaartenuitdagingen.blogspot.com/ . Het thema is Kerst en een sketch dient te worden aangehouden. Ik heb er het volgende kaartje mee gemaakt...... Ook deze keer weer een vintage-kerstkaartje met het prachtige papier van Bo Bunny. Ieder stukje van dat papier wordt gebruikt hoor, het is te mooi om er een stukje van weg te gooien. Dit was het wel voor vandaag , ik denk wel dat ik mijn best heb gedaan, haha.