Posts

Posts uit april, 2012 tonen

geurzakjes.....

Afbeelding
Hallo allemaal, even tussen de koninginnedag-feestelijkheden door een kort berichtje van mij. Ik heb nog een paar geurzakjes gepimpt en daar gaan er waarschijnlijk nog wel meer van volgen want de braderie is pas 12 mei maar ik heb nu al verschillende dingetjes verkocht dus ik moet nog even verder pimpen......vervelend zeg......hihihihihi. Hier komen er vast een paar........... en nu gaan we nog even naar het dorp met onze dochter en later op de avond naar het vuurwerk in een naburige gemeente dus tot morgen. Liefs Plony.

Nr. 3 van vandaag....

Afbeelding
Ik had al getypt Nr. 3 van vandaag en zie nu dat het al over twaalf is........Nr. 1 van vandaag dan maar, hihihi. Deze sketch bij http://dutchcardlovers.blogspot.com/   gaf mij direkt het idee dat ik hem uit ging voeren met het prachtige Tildapapier. Vast en zeker gaat er weer iemand zeggen dat het niet mijn "ding " is maar ik ga op voorhand al zeggen dat dit wel degelijk mijn "ding " is! In de eerste plaats ben ik helemaal gĂ©k van alles wat met Tilda heeft te maken en in de tweede plaats is de kaart met roosjes en plakpareltjes  toch Ă©cht wel naar de hand van Plony gezet. Ik vind hem best leuk zo en ook dit vind ik heel leuk om te doen dus.............lekker gefreubeld vandaag! Nogmaals allemaal een hele fijne koninginnedag en misschien tot morgen.... Slaap lekker!!!!!!!!!!!!!!

Kerst.....

Afbeelding
Ja ja, jullie lezen het goed.....KERST. Ik kom mijn 2e kaartje showen van vandaag,  helemaal in de lijn der verwachtingen hè Wilma, hihihi en ditmaal heb ik een kerstkaartje gemaakt aan de hand van een sketch bij http://christmaschallenges.blogspot.com/  . Beetje vreemd om een kerstkaartje te maken, aan de andere kant is het ook wel slim want ik red het nooit aan het einde van het jaar om er genoeg af te hebben dus dit christmas-challenges-blog is een leuke stok achter de deur om regelmatig een kerstkaartje te maken. Als je bezig bent met een kerstkaartje is het toch ook wel weer superleuk om te doen en een kaartje is een kaartje hoor....... OkĂ©....daar komt ie dan weer...... Ik ben wel tevreden........ Doeidoeiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Liefs Plony.

Button's and Bows.....

Afbeelding
Goedemorgen allemaal op deze zondagmorgen. De maand april zit er al bijna weer op en wat mij betreft is het een heftige maand geweest maar gelukkig wordt het weer wat rustiger in mijn hoofd. Morgen koninginnedag.......veel plannen hebben we niet maar even over de koninginnedagmarkt lopen en 's avonds ergens vuurwerk kijken zijn altijd wel de vaste punten op koninginnedag. Vandaag zit ik lekker in mijn hobbykamer want daar is het prima weer voor denk ik zo. Ik heb als eerste een kaartje te showen gemaakt voor de challenge bij http://justmagnolia.blogspot.com/  en de opdracht was dit keer : button's and bows. Ik hoop dat iemand mij nu eens precies uit kan leggen wat bows in dit geval inhoudt want de betekenis is volgens mij "bogen " maar als ik de voorbeelden van het designteam bekijk zou je zeggen dat het gebruik van een strik wordt gevraagd. Ik heb het aan de veilige kant gehouden mĂ©t een strik en wat "boogjes " . Volgens mij moet het zo goed zijn. kn

Springtime.......

Afbeelding
Welcome dear Spring I've been waiting for You.............. Een kaartje  waarmee ik mee wil doen bij 2 challenges en wel  bij: http://mariannedesign.blogspot.com/      : Lentekaart en bij http://webshop-anmacreatief.blogspot.com/   : voorjaar (dit is mijn 2e inzending) Dit is weer een kaartje in vintage-uitvoering en ik denk wel dat ie best geslaagd is. Ik vond het in ieder geval weer heerlijk om te maken en ik kreeg er zelfs een beetje voorjaarsgevoel bij, jammer dat ze dat buiten nog niet mee hebben gekregen maar........er komt verandering als het goed is. Duimen maar! Fijne avond allemaal!!!!!!!

Ă©cht Plony.......

Afbeelding
Ja, dan maar weer over tot iets wat blijkbaar écht Plony is, hahaha. Ik heb 2 geurharten van de action een beetje onder handen genomen en voilá......... ECHT PLONY........... Ik denk niet dat ik er nog verdere toelichting bij hoeft toch???????

Winnaar........

Afbeelding
Hoi allemaal, soms heb je wel eens van die kaarten waarvan je denkt......waarom heb ik jou gemaakt! Ik doe altijd graag mee met wedstrijdjes, hihihi, en de knipvel-wedstrijden uit  " mijn Hobbykaart " moeten er ook heel vaak aan geloven. Nu had ik 10 maart j.l. een kaart gemaakt voor de wedstrijd van " mijn Hobbykaart " maar was niet Ă©cht weg van mijn creatie en heb hem dus ook niet op mijn blog geplaatst en wat denk je....... daar staat ie dan, winnaar, gefeliciteerd namens de redactie........soms begrijp ik er ook helemaal niets van maar...........het is natuurlijk wĂ©l leuk. Ik zal hem nog een keer van mijn eigen foto laten zien want die had ik wel gemaakt.......misschien heb ik toch gedacht je weet maar nooit, hahaha. De wedstrijdkaarten voor "mijn Hobbykaart " moet je opsturen dus dan had ik hem nu niet meer op de foto kunnen zetten. Daar komt ie dan........de winnaar........nou ja.......

Ja ik wil........

Afbeelding
Jawel, daar ben ik weer........... een kaartje op verzoek deze keer en het moest vintage zijn..............yeahhhhhhhhhhh is dat ff boffen! Ik denk dat het best een mooi kaartje is geworden maar dat gaan jullie me vást wel vertellen......toch???? Eerst een foto van de binnenkant..... en dan nog een foto nadat ik de kaart had dichtgedaan met een strikje en 2 ringen...... Liefsssssssss.........Plony.

FF monthly challenge....

Afbeelding
Goedemorgen allemaal, hier ben ik weerrrrrrr...... Ik heb gisteravond/vannacht nog een kaartje gemaakt voor http://foreverfriendschallengeblog.blogspot.com/  en wel voor de monthly challenge. De opdracht is : embossen. Dat doe ik eigenlijk veel te weinig en het is juist zo leuk om de embosfolders tevoorschijn te halen en je eigen mooie papier te maken met een patroontje wat je zelf kiest. Ik heb er verder niet teveel poespas bij gedaan want dan haal je het effect weg van het embossen vind ik. Zo zoetjes aan komen er steeds weer nieuwe volgers bij en dat vind ik helemaal geweldig. Ik probeer zoveel mogelijk mijn neus te laten zien maar mocht het zijn dat je denkt......bij mij zie ik je nooit......roep dan maar even want pas had ik me wel ergens gemeld als volger maar was ik vergeten om het blog aan mijn lijstje toe te voegen en ja......dan zie ik natuurlijk niet wat of er gemaakt is. Pas oma geworden hè, dan krijg je zulke dingen, hihihihi. Het gaat trouwens geweldig met onze kl

hetzelfde idee......3 x anders

Afbeelding
Het is weer zo'n dag dat ik de stopknop niet kan vinden, haha. Ik heb vanmiddag 3 boekenleggers gemaakt , alle 3 uitgaande van hetzelfde idee maar natuurlijk toch alle 3 weer anders. Ik wil graag meedoen met deze creaties bij http://scrapcardschallengeblog.blogspot.com/  waar de uitdaging natuurlijk is : maak een boekenlegger. Voor ik mijn boekenleggers ga showen wil ik graag nog even antwoord geven op de vraag wanneer de Burghse Dag wordt gehouden.......dit is elk jaar op de 2e zaterdag in augustus . Dit jaar dus op zaterdag 11 augustus. Als je er nooit bent geweest.....ik kan het je aanraden hoor, het is ontzettend gezellig. Dan nu mijn boekenleggers......

Bloem gepimpt......

Afbeelding
Ik blijf maar even in de bloemen.......alleen nĂş een gepimpte bloem van de xenos. Ik heb er nu nog 3 en die hoop ik nog wel te pimpen vóór de braderie en anders zijn ze gewoon voor de volgende braderie want in de zomer sta ik ook altijd in Zeeland tijdens de Burghse-dag. Dan moet ik ook nog wat hebben voor op de kraam toch???? Ik ga weer verderrrrrrrrrrrrrr..........

2e leven

Afbeelding
Goedemorgen, even een kort berichtje...... Ik had een bos bloemen waarvan de bladeren lelijk waren geworden. Ik heb de mooie delen eruitgeknipt en in de oasis gestoken en........voilá........een 2e leven voor de mooie bos bloemen. Zo kan het best nog even toch?????? Ik ben gisteren naar Doe@ding geweest dus ik moet nu bezuinigen........hahahahahahahahaha. Fijne dag!!!!!!!!!

Lente......

Afbeelding
Hoi hoi, hier ben ik weer........ ik heb een kaartje gemaakt in het paars omdat paars mij een lente-gevoel geeft. Het lente-gevoel buiten is nog ver te zoeken maar als ik het goed heb gezien gaat het weer wat veranderen en gaat in ieder geval de temperatuur iets omhoog. Gelukkig maar want ik zit nu met dikke sokken aan en nog extra pantoffels omdat ik zulke koude voeten heb, hihihi. Ik wil met mijn kaartje meedoen bij: http://itsamagnoliachallenge.blogspot.com/    : maak een lentekaartje http://webshop-anmacreatief.blogspot.com/    : voorjaar Ik wil jullie graag nog even herinneren aan de challenge bij DMCC waar je nog tot 29 april mee kan doen dussssss...........maak nog even iets moois meisjes!!!!!! Dan mijn kaartje en rest mij nog jullie een hele fijne avond te wensen. Liefs Plony.

Think pink......

Afbeelding
En de laatste voor vandaag, alhoewel......het is inmiddels alweer een nieuwe dag. Ik heb een meisjes uitvoering van de hanger gemaakt en deze wil ik mee laten doen bij http://foreverfriendschallengeblog.blogspot.com/  waar de challenge is : think pink. Het weekend is weer voorbij en ik heb deze zondag bijzonder goed gebruikt om wat aan mijn voorraad toe te voegen voor de braderie. Ik kreeg de vraag of ik voor mezelf sta op de braderie en dat is inderdaad zo. Samen met mijn zus en diverse vriendinnen bezetten wij diverse kramen en het is altijd een feestje om aanwezig te zijn in Lekkerkerk op de moederdagbraderie, zaterdag vóór moederdag. Voor nu hoop ik dat jullie allemaal weer lekker in dromenland zijn en misschien tot morgen....... Liefs van Plony.

Zelfgemaakte bloemen........

Afbeelding
En daar ben ik weerrrrrrrr.......... Ik wil nog graag meedoen met de challenge bij "elke kaart een feestje " en daarvoor moest ik zelf bloemen maken en er iets "bijzonders " mee doen. Ik heb van stukjes kant 2 bloemen geregen  en daarop met een brad een bloem bevestigd die ik heb uitgedraaid met de cuttlebug. De bloemen heb ik gebruikt voor een hanger voor een baby-boy en ik ga ook nog een meisjes variant maken. OkĂ© dan.....hier is mijn baby-hanger.............

Even bijkomen.....

Afbeelding
Even bijkomen......waar gaat dat beter dan in je hobbykamer.........heerlijk een beetje knippen en plakken, joepieeeeeeeeeee!!!!!!!!!! De jonge ouders gunnen we even rust vandaag en oma gaat weer verder voor de braderie. Ik heb weer wat spulletjes bij elkaar gezet om jullie weer een kleine indruk te geven van wat ik aan het doen ben. Ik ga nog even lekker verder, jullie zitten misschien ook wel in jullie hobbykamer....het weer is er wel geschikt voor. Fijne avond en liefs van Plony.

weer aan de slag......

Afbeelding
Hallo allemaal........ik wil beginnen met mijn dankbaarheid uit te spreken voor de vele berichtjes waarin jullie, óók nu weer, laten blijken mee te leven met de dingen die in mijn leven afspelen en die mijn doen en laten op dit moment beĂŻnvloeden.....uiteraard, haha. Ongelofelijk lief en ik word er gewoon stil van!!!!! Ik voel mij een soort van schuldig dat ik jullie blogs even heb gelaten voor wat het is en dat geldt ook voor de mooie creaties die mijn HJ-maatjes hebben gemaakt maar ik ga mijn neus vanaf morgen weer laten zien allĂ©Ă©n weet ik niet of ik een poging ga doen om alles nog weer in te halen of dat ik de draad weer oppak vanaf morgen........in ieder geval doe ik weer mijn best om zoveel mogelijk van al het moois ook Ă©cht te bewonderen. Ik heb al wĂ©l een kaartje om te showen want die is natuurlijk trouw blijven wachten tot deze nieuwbakken  oma de laatste hand aan hem/haar ging leggen. Het is een kaartje aan de hand van een sketch van http://allesmetenoverkleurenmetderwen

Ayden

Afbeelding
Wat een 8 ponder had moeten worden is een lief klein schatje geworden van 2840 gram............onze kleinzoon Ayden!!!!!!!! 3 weken te vroeg zijn onze zoon Corné en zijn Barbara vanavond om 19.44 uur papa en mama geworden van Ayden. Kunnen jullie je voorstellen hoe we ons nu voelen..............alle emoties die je maar verzinnen kan gaan er nu door ons heen en oooooooooooo wat zijn we gelukkig, dankbaar, trots en nog veeeeeeeeel meer! Dat wordt wéér niet slapen vannacht, hahahahaha. Liefs OMA PLONY! en natuurlijk ook OPA ARIE!!!!!

Sketch

Afbeelding
Hoi.........het is midden in de nacht en ik kan weer eens niet slapen dus ik heb een kaartje afgemaakt nav een sketch bij http://moedershobbypaleis.blogspot.com/  . Slapen jullie maar lekker verder, morgen hoor ik vást wel wat jullie er van vinden. Doeidoeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, dikke welterustenkus van Plony en sturen jullie Klaas Vaak ook eens langs bij mij, hihihi.

Vintage tags.....

Afbeelding
Goeiemorgen allemaal, ik heb natuurlijk weer iets in de showroom gezet voor jullie, hihihi. Deze keer had ik zin om een paar vintage-tags te maken en dat is een hele leuke bezigheid. Niet iedereen houdt van vintage maar ik denk dat diegene onder jullie die er wĂ©l van houden ze best wel leuk vinden. Ik heb er in ieder geval erg veel plezier in gehad om ze te maken en dat is de bedoeling van onze hobby toch? Rest mij nog jullie allemaal een hele fijne dag te wensen en tot de volgende creatie!!! Lieve groetjes, Plony.

Win 100 euro......

Afbeelding
Hoihoi........ ik kom weer een kaartje showen. Dit is de drijfveer voor het kaartje dat ik ga laten zien.....win 100 euro. Nu is het zo dat ik al even meedraai op HJ en ik heb gemerkt dat er HJ-ers zijn die aan hun maatjes vragen om op hun te stemmen. Zo ga je natuurlijk nooit winnen maar......niet geschoten is altijd mis dus toch een kaartje gemaakt. Op de site van het Hobbyjournaal mag je hem niet bij je profiel zetten maar niemand heeft mij gezegd dat ik hem niet op mijn blog mag showen dus dat ga ik gewoon doen. Ik vond het nog best lastig om er wat leuks mee te maken maar ik denk dat het toch wel een lieffie is geworden en het is in ieder geval een kaartje dat ik bijna kan gaan gebruiken want Barbara ( schoondochter )  haar ouders gaan natuurlijk óók opa en oma worden. Ik zie ons al uit de auto stappen met onze grote knuffel en dan roepen....gefeliciteerd .....leuk hè......hihihihi, jullie kennen de reclame vast wel. Nou meisjes, daar komt weer een kaartje.........

kleine kadootjes.....

Afbeelding
Hoi, het is al laat dus ik doe weer heeeeeeeeel zachtjes om niemand wakker te maken....... Eerst wil ik even zeggen dat ik random-winnaar ben geworden bij Forever friends en......ik heb geen idee wat ik heb gewonnen, hihihi. Dat wordt dus VERRASSINGGGGGG! Altijd leuk om iets te winnen toch??? Dan ga ik jullie wat kleine kadootjes laten zien die ik gemaakt heb......natuurlijk voor de braderie. Een houten keukenlepel of hoe je het ook wilt noemen..... en dan heb ik  nog weer een paar memoblokjes gepimpt, superleuk ook om te doen.... Mijn mannetje is net thuis dus ik ga nu nog even wat drinken en dan gaan ook wij ons bed opzoeken.....welterustennnnnnnnnnn. Liefs Plony.

Sketch bij NKU

Afbeelding
Deze geweldige sketch van Marianne kun je vinden op het blog van de nederlandse Kaarten uitdaging  en hij vraagt er gewoon om dat je meedoet. Schitterende sketch en je hoeft hem alleen maar te volgen om al een prachtige kaart te krijgen. Super  hoor Marianne , ik heb er met plezier een kaartje mee gemaakt. Dit is wat ik er van heb gebrouwen........... Ik vind het wel een schatje......... Doeidoeiiiiiiiiiiiiiiii allemaal.

vogelvoederhuisje.......

Afbeelding
Sorry..............hier ben ik weer.........ik lijk wel weer een stalker maar het is weer weekend hè en mijn mannetje is weer aan het werk tot vanavond half 12. Niet uit mijn hobbykamer weg te slaan, hahahaha. Ik heb enige tijd geleden in de Hobbyhandig een gepimpt voederhuisje gezien en ik vond dat toen zo gaaf dat ik (meerdere) vogelvoederhuisjes heb ingeslagen met het voornemen om dit ook eens te gaan doen. Nou....vandaag was het dan zover......en GAAFFFFFFFFFF dat dit is!!!!!! Superleuk om te doen, écht kicken. Mijn gedachten hebben met al dat gefreubel amper tijd om te gaan naar gedachten die ik probeer te vermijden dus bezig zijn is voor mij een goede keuze blijkbaar. Nou kon ik tóch al niet stil zitten dusssss..........hier komt ie dan..... Ben weer heel benieuwd wat jullie er van vinden.... Doeidoeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

pimp een tasje...

Afbeelding
Hoi hoi, daar ben ik weer.......... Ik ben volop bezig om dingetjes te maken voor de braderie in Lekkerkerk en dacht dat de opdracht bij http://scrapcardschallengeblog.blogspot.com/  wel prima in mijn straatje pastte. Pimp een tasje.......dat heb ik dus gedaan. Altijd leuk zo'n tasje en aangezien de braderie een dag voor moederdag is zijn leuke tasjes voor een klein moederdagkadootje altijd welkom. Dit is wat ik er van gemaakt heb...... eerst de voorkant... en dan natuurlijk de achterkant, ook die is niet vergeten...... Doeidoeiiiiiii en geniet nog even van de zondag!!!!!!! Liefs Plony.

Challenge 21

Afbeelding
Vandaag starten we met challenge 21 bij http://thedutchmagnoliachickies.blogspot.com/  . Het is de bedoeling dat er een label, boekenlegger of deurhanger wordt gemaakt en mijn eerste creatie als designer is een boekenlegger geworden. Ga zĂ©ker allemaal even kijken wat mijn designteam-collega's er van hebben gemaakt want ze hebben prachtige prestaties geleverd! Meedoen allemaal hoor want er is altijd een leuk prijsje te winnen, kijk even op het blog  om te zien wie de sponsor is en wat er is te winnen. DOEN!!!!!!!!!!! Hier is dan mijn bijdrage voor challenge 21......