Posts

Posts uit juni, 2012 tonen

de 2e foto van de kantklosvereniging....

Afbeelding
De 2e foto van de kantklosvereniging en oeiiiiii, dat is een foto die heeeeeel vaag blijft. Wat ik er ook mee doe, ik kan hem niet beter krijgen dus dan maar wat vager.....Ă©cht vintage zullen we maar zeggen, hihihi. Ik heb weer 2 totaal verschillende kaartjes gemaakt met het 2e fotootje en ook nu ben ik weer benieuwd of het voldoet aan de verwachtingen van de dames van de kantklosvereniging. Ik ga het binnenkort wel horen denk ik. Morgen denk ik niet dat ik aan kaartjesmaken toekom want ik heb een volgeplande dag. Ik wens jullie in ieder geval allemaal een heeeeeeeeel fijn weekend en veel plezier met wat je gaat doen. Liefs Plony. Kaartje 1 en kaartje 2

2x hetzelfde, 2x anders....

Afbeelding
Hallo, wat is het warm hè, pfffffttttt......... Ik ben vanmiddag maar in mijn hobbykamer gaan zitten want op de noordkant gelegen is het daar beter uit te houden dan in de tuin op het zuiden. Ik heb een opdrachtje gekregen van de kantkloskring om met plaatjes die zij mij hebben toegestuurd, 8 kaartjes te maken voor de kerst. Ik heb 4 verschillende plaatjes dus dat worden 4x2 kaartjes met een zelfde plaatje. Er moest niet al te veel poespas opzitten als ik het goed heb begrepen dus relatief eenvoudige kaartjes. Hier volgen vast de eerste 2 kaartjes, ik hoop dat de dames van de kantkloskring er tevreden over zijn. Nr. 1 en Nr.2 Beide met een bijpassende envelop. Zo, nu eerst eens even bloggennnnnnnnnnn........ Doeiiiiiiiiiiiiii, liefs Plony.

Special Delivery

Afbeelding
Hoi, daar ben ik nog een keer, nog nĂ©t op woensdag...... Ik heb een kaartje gemaakt met de sketch van http://moedershobbypaleis.blogspot.nl/  en met dit kaartje wil ik ook meedoen aan de nieuwe challenge bij http://scrapcardschallengeblog.blogspot.nl/  (daar is de bedoeling dat je een kaartje maakt met lint en bloemen). Deze keer gĂ©Ă©n lang verhaal, gewoon een kaartje en dan snel naar mijn bed. Doeidoeiiiiiiiii. Liefs Plony.

Challenge 30 bij CCWS

Afbeelding
Vandaag mijn eerste kaartje als Gasdesigner bij Christmas Challenges With Sketches . Ik ben gevraagd om voor 3 maanden plaats te nemen in het team wat is genoemd The Holiday Fairies . Superleuk natuurlijk en ik vind het weer een hele eer om voorbeeldkaartjes te mogen maken. Ik ga er natuurlijk weer mijn uiterste best voor doen om jullie een mooi voorbeeld te laten zien met de sketch die op het blog van CCWS staat. De sponsor deze week is Janneke van het team The Snow Angels. Jullie hebben een week om met de leuke sketch jullie eigen prachtige kerstkaart te maken, wĂ©l een stempelafdrukje of een digi gebruiken anders doe je NIET mee voor de prijs. Dan nu mijn uitvoering van de sketch..... Successsssssssssss!!!!!!! Liefs Plony.

Paars.....

Afbeelding
Hallooooooooo...... hier is weer de volgende......... een kaartje gemaakt voor de challenge bij http://allesmetenoverkleurenmetderwents.blogspot.nl/  . Er wordt daar gevraagd om een kaartje te maken waarbij de hoofdkleur paars is. Onlangs heb ik met mijn vriendin Bets zitten kleuren met de potloden en toen heb ik de magnolia ingekleurd die ik nĂş heb gebruikt op mijn kaartje. Bets is inmiddels een verslaving rijker, hihihi en ik ben nu een kaartje rijker. Het blijft toch leuk om af te wisselen met het inkleuren tussen potloden en copics, ik vind het allebeei supergaaf om te doen. Nou meisjes, daar komt ie dan....... morgen kom ik bij jullie terug met mijn eerste kaartje als Gastdesigner bij CCWS. Tot morgennnnnnnnnnnn....................Plony.

You are my sunshine......

Afbeelding
Hallo....... genieten jullie er ook zo van dat je lekker in de tuin een kom koffie kan drinken of lekker je boterhammetje op kan eten??? Heerlijk hè, ik was er echt aan toe maar ik overdrijf dan altijd een beetje en wil van alles en nog wat opruimen en schoonmaken buiten met als gevolg dat ik nu met roodverbrande wangen en hals maar even lekker binnen mijn hobbykamer in ben gedoken. Ik had nog een kaartje half klaar liggen en die heb ik nu afgemaakt. Zometeen ga ik weer lekker naar buiten maar nu onder het zonnescherm en niet meer in de zon. Ik heb een kaartje gemaakt wat ik mee wil laten doen aan de challenge bij: http://justmagnolia.blogspot.nl/  : Summer colours en bij : http://simplymagnolia.blogspot.nl/  : Garden blooms Lekker veel oranje gebruikt en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet wist dat dat een hele leuke kleur is om mee te werken, ik ben nogal van de roze......... Ik wens jullie nog een fijne dag verder en neem mijn spulletjes mee en zit weer in de tuin!!!!!

Sweet Christmas.....

Afbeelding
En nog een kaartje..... Toen onlangs mijn lieve hobbymaatjes in Lekkerkerk waren aangeland brachten zij van alles mee en Hanny had o.a.  het huis voor ons uitgedraaid dat ik heb gebruikt op deze kerstkaart. Ik heb er wel mee zitten worstelen want het is best een grote mal en je moet dan eerst eens kijken hoe je die naar je hand gaat zetten. Ik heb gekozen om er een lekkere zoete kerstkaart van te maken en ik wil deze kaart mee laten doen aan de challenge bij Winterwonderland en daar is de opdracht : Christmas Teddy. Hanny dankjewel en ik hoop dat je het leuk vind hoe ik "jouw" huis heb verwerkt. Dan ga ik nu een kopje koffie zetten voor mijn mannie die onderweg is van zijn werk naar huis en dan denk ik niet dat er nog heeeeel veel wordt gefreubeld door mij vandaag want we moeten straks op verjaardagsvisite. Allemaal een hele fijne avond en een dikke knuffel van mij. Liefs Plony.

Roses.....

Afbeelding
Goeiemorgennnnnn...... regent het bij jullie ook zo?????? Ik word er bijna depri van, wat een snertweer maar waar ik weer vrolijk van word.....150 volgers!!!!!! Wat een prachtig aantal en wat ben ik daar trots op!!!! We gaan bijna naar een nieuwe candy hoor, ik ga er eens even over nadenken hoe of ik dat deze keer in het vat ga gieten. Jullie gaan het binnenkort horen. Gisteren met Lisette in Rotterdam zĂ©ker NIET de hobbywinkel overgeslagen.......hoe bestaat het dat er altijd wel iets is wat je denkt te kunnen gebruiken, hihihi. Ik was afgelopen donderdag óók al met Bets naar de Hobbystunter in Ridderkerk geweest (schaam) dus ik zit weer tot aan mijn oren in de mooie spulletjes.........I LOVE IT!!!! Nadat Lisette bij ons had gegeten en gezellig nog een bakkie mee had gedaan ben ik nog een kaartje gaan maken voor de challenge bij het scrap-cards-challenge-blog  waar ze een sketch hebben om te volgen. Ik heb er een vintagekaartje van gemaakt gecombineerd met een Mattie-knipvelp

Eenvoudig....

Afbeelding
Goeiemorgennnnn.... het is gelukt om mijn berichtje op de tijd op mijn blog te krijgen waarop ik hem daar hebben wilde.....(zie vorige blogpost) en ik heb er nu gelijk nog een berichtje achteraan. Voor Het Freubelstraatje  heb ik weer een sol-kaartje gemaakt. Een eenvoudig kaartje deze keer, gewoon weer een lieverdje voor in de kaartenbak. Hij moest nodig worden aangevuld en dat lukt zo prima denk ik. De opdracht van de sol dit weekend is: gebruik: 1x vierkant : roze gestippeld designpapiertje 1x driehoek : blauw gestippeld designpapiertje 1x rond : knoopje 1x afdrukje of plaatje van meisjesfiguur : weer een plaatje van Christine Haworth Ik ga jullie nu een hele fijne dag wensen en ga zelf met mijn dochter naar Rotterdam. Ben benieuwd of we de hobbywinkel voorbij kunnen lopen...........denk het niet, hihihi. Doeiiiiiiiiii , geniet ervan vandaag! Liefs Plony.

Zomaar een kaartje......

Afbeelding
Ik kom jullie een kaartje laten zien met een plaatje van Christine Haworth. Ik vind de plaatjes altijd zo schattig en had gewoon even zin om er een kaartje mee te maken. Gewoon zomaar, niet voor een challenge maar gewoon voor de fun....en voor de kaartenbak, haha. Ik weet niet zo goed hoe ik moet plannen om een berichtje op een bepaalde tijd op mijn blog te krijgen dus dat ga ik nu eens uitproberen met dit bericht. Ben heel benieuwd of ik hem morgenochtend om 8 uur op mijn blog kan laten verschijnen. En anders word ik gewoon verrast wanneer hij dan wel erop komt.....of ik moet hem er alsnog zelf opzetten. Test!!!!!!! Maar eerst mijn foto toevoegen van mijn kaartje...... daar komt ie weer!!!!!!! Liefssssssss, Plony.

Tulp van Shelly....

Afbeelding
En hier ben ik nog een keer vandaag..... Bij het Freubelstraatje bestaat de mogelijkheid om een digi op te vragen van Shelly maar je moet er dan wél iets mee doen natuurlijk. Logisch toch? Ik heb eigenlijk nooit met dit soort digi's gewerkt.....het is een tulp......maar het werd natuurlijk een uitdaging waar ik geen nee tegen kon zeggen. Ik heb de tulp ingekleurd en gebruikt op een deurhanger en ik moet zeggen........ik ben best tevreden. Het is heel anders dan een "poppetje" inkleuren maar het geeft een heel mooi plaatje. Mijn bescheiden mening natuurlijk hè. Ik ben heeeeel benieuwd wat jullie er van vinden, ik hoor het natuurlijk heeeeeeeeeeel graag. Lieve groetjes van Plony! en nog een foto......aan de sleutel van de kast.....hier flitste het fototoestel dus de kleuren zijn een beetje overbelicht. P.S. lees ook nog even het berichtje hieronder over de Sunshine Award en Ghea's Blog ????????

Sunshine award

Afbeelding
Goeiemorgen allemaal......  Ja....ook ik heb een Sunshine Award gekregen....van Pouwla. Ik vind dat natuurlijk superlief van haar maar ik heb haar laten weten dat ik de regels die bij deze award horen niet ga uitvoeren. Ik heb van diverse bloggers begrepen dat ze de awards een beetje moe worden en ik vind het dus moeilijk om mensen uit te kiezen om deze award aan door te geven. Eigenlijk verdient gewoon iedereen een award want we doen allemaal super ons best om te laten zien waar we zo graag mee bezig zijn.......onze hobby. Deze award dus voor jullie ALLEMAAL, vind je het leuk om hem te vermelden, ga gerust je gang. Wat ik vandaag wĂ©l wil doen is 1 blog eens in het zonnetje zetten.... http://gheasknutselkaartjes.blogspot.nl/  ....... Ghea is al 719 dagen mijn hobbymaatje op het Hobbyjournaal en daar ben ik al die tijd al superblij mee. Ons contact is al vanaf het begin heel leuk en ik hoop dat dat nog heel lang zal blijven. Ghea heeft vanaf december 2011 haar eigen blog

The perfect pair.....

Afbeelding
Hoiiiiii........ beetje laat maar ik kom nog even een kaartje neerzetten. Een kaartje voor de challenge bij http://kreatejadt.blogspot.nl/  en de bedoeling is een ronde of halfronde trouwkaart te maken.......ik heb gekozen voor een ronde easel. Ik heb mijn Penny Black-stempel gebruikt omdat ik dat schattige stelletje prima vind passen bij een kaartje voor een paar dat gaat trouwen. Zij helpt hem met zijn stropdas en zo doe je dat als perfect paar toch???? Je helpt elkaar door dik en dun waneer het nodig is. Ik ga hem er nu snel opzetten en dan vlug mijn bed in, het is al weer hoog tijd. Lieve groetjes en tot blogsssssss. PLONY.

Love and cuddles......

Afbeelding
Hallo, het knutselen gaat deze week niet zo vloeiend als anders , druk druk druk.......wie niet???? Ik moet even vermelden dat het spookt op mijn blog.......mijn lettertype verandert steeds en IK doe het niet!!!!! Zijn er nog meer van jullie die hier last van hebben en kan iemand mij misschien zeggen wat ik kan doen om dit te verhelpen?????? Dan over tot mijn kaartje..... Een Forever Friends-kaartje waarmee ik uiteraard ga deelnemen aan de challenge bij http://foreverfriendschallengeblog.blogspot.nl/    :  anything goes en aan de challenge bij Elke Kaart Een Feestje     :   kaart met een dier dat mensendingen doet. De Forever Friends-beertjes zijn van zichzelf al een beetje "mensachtig" dus dat is niet zo moeilijk dan. Hier komt ie........ Dikke knuffel voor jullie en groetjesssssssss.......... LIEFS PLONY!!!!!

Strak....

Afbeelding
Goeiemorgen..... ondanks dat ik een heel druk weekend heb, toch weer een kaartje gemaakt en daar zijn een paar nachtelijke uurtjes voor gebruikt..........er waren er toch genoeg, hihihi. Bij http://dutchcardlovers.blogspot.nl/  hebben ze een sketch... en ik dacht yesssss......ik ga het nog eens proberen......een strakke kaart! Ik kijk altijd mijn ogen uit op sommige blogs waar dan zulke geweldige strakke kaarten worden gemaakt en dat wil ik dan ook wel eens..... Strak.....sketch......wit + 1 andere kleur........in mijn geval natuurlijk roze...... Helaas is het kaartje net als mijn figuur....daar wil ik ook al 30 jaar STRAK maar STRAK en PLONY gaat  denk ik niet samen, hihihi. Het is wĂ©Ă©r niet gelukt.....maar mijn mannetje zegt dan altijd ach meis....dan ben je nog niet slecht (hihihi) dus dat denk ik dan maar van dit kaartje.......niet strak maar dan ben je nog niet slecht......???????.......hoop ik. Eigenwijs als ik ben ga ik natuurlijk dit kaartje wĂ©l mee laten doen a

Happy Birthday.....

Afbeelding
Hoi , hier ben ik weer...... Ik heb een behoorlijk druk weekend voor de boeg maar heb toch gisteravond mijn tijd gestoken in de weekendsol van Het Freubelstraatje . Het kwam eigenlijk wel heel goed uit dat daar weer een sol is want ik moest nog een kadotasje voor mijn schoondochter Marlies maken, die a.s. maandag jarig is. De opdracht van de sol is : 1 lintje , 1 kantje , 1 GROTE bloem en dan moeten de kleuren zijn bruin / beige / wit / grijstinten. Ik heb op mijn tasje gebruik gemaakt van spulletjes die ik afgelopen donderdag heb gekregen toen Hanny, Ans en Nel in Lekkerkerk waren en wij zo'n supergezellige dag hebben gehad met elkaar. We hadden heerlijk weer ( dat was boffen ) , we hebben lekker gesnoept en leuke kadootjes uitgewisseld en vooral.......heeeeeeeeeeeeeeeel veel gekletst. Het was een topdag! Ik weet zeker dat Marlies het tasje geweldig gaat vinden want zij vindt alles leuk, haha en nu maar kijken wat de reakties zijn in Het Freubelstraatje. Ik hoop tussen

Vakantie.......

Afbeelding
Hallo, het is weer zover.......tijd voor een nieuwe challenge bij The Dutch Magnolia Chickies en deze keer is de uitdaging.......VAKANTIE. Trek alles eens uit de kast wat je kan gebruiken voor een vakantiekaartje en laat ons eens zien wat voor jou het vakantiegevoel is , we zijn natuurlijk weer heeeeeeeeel benieuwd waar jullie ons mee gaan verrassen. Er is , zoals altijd , weer een leuke prijs te winnen dus......wat let jullie nog......aan de slag. Heb je inspiratie nodig ga dan ook eens bij mijn mede-designteamleden kijken  ( de namen staan aan de rechterzijkant op mijn blog ) want ze hebben weer hele mooie kaartjes gemaakt. Dan rest mij nog jullie veel succes te wensen en dan ga ik mijn eigen kaartje showen....... Parijs..........oooooooo zo geweldig.........nodig mij uit om mee te gaan en ik heb mijn koffer al gepakt, hihihi. Jullie kunnen je kaartje mee laten doen tot 29 juni 18.00 uur......doen!!!!!!!

1 of meerdere pins.....

Afbeelding
Hup Holland........toen ik dit op mijn blog zette was ik nog een beetje enthousiast.......nĂş gaan we het er maar niet over hebben....... Ik ben maar verder gegaan met mijn kaartje voor http://addicted-to-stamps-challenge.blogspot.nl/  en daar wordt gevraagd 1 of meerdere pins te gebruiken. Ik heb 2 pins gebruikt, volgens mij heten dit hoedenpins????? De digi heb ik weer  bij Sureya vandaan en ik denk dat het wel een lieverdje is geworden. Ik hoop dat jullie allemaal kunnen slapen vannacht.........mij staat morgen een heerlijke dag te wachten want ik krijg 3 HJ-hobbymaatjes op visite, Ans uit Hoogeveen, Hanny uit Deurne en natuurlijk is Nel ook weer gezellig van de partij. Ik heb er zin in. Allemaal een dikke knuffel en tot blogsssssssssss.........liefs Plony.

Nostalgie...

Afbeelding
Daar ben ik weer met een kaartje........ jullie weten allemaal intussen wel hoe gek ik ben van vintage plaatjes en als er dan bij http://dutchcardlovers.blogspot.nl/  een challenge is waar wordt gevraagd een nostalgisch plaatje te gebruiken.........ja.........dan ben ik NATUURLIJK van de partij. Afgelopen zaterdag heb ik nog wat pionpapier aangeschaft en er is natuurlijk niets leuker dan daar mee aan de slag te gaan.  Alsof ik verder geen nostalgische plaatjes en papier heb, hihihi. Ik ga het verder kort houden , slaap lekker allemaal en tot blogs.... liefs Plony.

Inspired by colours and sparkle......

Afbeelding
En mijn tweede kaartje van vandaag........... Het was even worstelen om de goeie kleuren te vinden want ik wilde meedoen aan de challenge bij Winter Wonderland. De opdracht is een kaartje te maken nav een photo inspiration.... Ik heb me laten inspireren door de kleuren blauw en de glimmers op de foto maar de exacte kleur blauw kon ik helaas niet vinden in mijn magazijntje. Ik ga hem toch insturen en als het niet volgens de regels  is dan wordt hij vanzelf verwijderd toch???? Dit is het geworden..... Alweer een kerstkaartje klaar........hij gaat prima zo. Welterusten allemaal, slaap lekker. Groetjes Plony

12345 weekendsol

Afbeelding
Halloooooooo, ik ben er nog wel hoor, haha maar ik was even druk met andere dingen. Het gebeurt niet vaak dat ik een dag oversla met freubelen maar het waren er nu zelfs 2!!!!! Vandaag ben ik er maar weer voor gaan zitten en ik heb een kaartje gemaakt voor het Freubelstraatje. Daar hebben ze dit weekend een 1.2.3.4.5.weekendsol en wat is daarvan de bedoeling........ Je maakt een kaartje met 1 lintje 2 vlinders 3 swirls 4 soorten scrappapier 5 bloemetjes Het is even puzzelen maar superleuk om zo je kaartje op te bouwen. Ik heb er het volgende kaartje van gemaakt..... en vond het Ă©cht heel leuk om dit te doen en hoop op een herhaling????? Ga eens kijken bij het freubelstraatje, ik ben niet iemand die hele verhalen gaat houden in een forum maar ik vind het toch wel heel leuk om lid te zijn van deze club. Ik heb niet het idee dat ik ook maar Ă©rgens toe verplicht wordt en dat is prettig. Gewoon lekker als ik tijd heb eens rondneuzen en ik MOET er niets. Een aanrader! Nu

Mijn vriendin......

Afbeelding
Mijn vriendin Tineke en ik zijn al 35 jaar vriendinnen , dat zijn toch al heel wat jaartjes waarin we heel veel hebben meegemaakt en gedeeld. Gisteren was ik jarig en morgen is zij jarig..........nu hebben we een paar jaar geleden bedacht dat een high-tea samen veel leuker is dan kadootjes geven als je zo dicht na elkaar jarig bent. Ook deze keer gaan we een plekje zoeken waar een leuke high-tea  te gebruiken is. Gisteren kreeg ik van haar een kaartje met een verhaaltje en de uitnodiging voor de high-tea en morgen geef ik haar de uitnodiging voor de high-tea (hihihi) maar ik heb er een klein tasje voor gemaakt om daarin de uitnodiging te doen. Ik ben heel benieuwd wat of ze er van gaat vinden maar ze is nogal gek op vintage ( Ă©cht mijn vriendin zou je zeggen, hahaha) dus ik denk dat dit wel goedgekeurd gaat worden. Hier komt ie dan....... Mijn kleine kadootje voor mijn vriendin Tineke die morgen 52 jaar wordt en ik hoop dat we nog heeeeeeeeeeeeeeeeeel lang vriendinnen mog

Dankjewel!!!!!!!

Afbeelding
Hallo allemaal, ik heb de boel weer aan kant en ben een beetje uitgerust van alle drukte en kom nu hier eerst iedereen eens bedanken voor alle lieve berichtjes die jullie weer hebben achtergelaten, ongelofelijk gewoon! Ik heb op mijn blog, op HJ en bij het freubelstraatje mĂ©Ă©r dan 120!!!!!! berichtjes gekregen..........kunnen jullie je voorstellen hoe bijzonder ik me voel met al die lieve mensen die mij heel veel moois en goeds toewensen, ik weet gewoon niet wat of ik beleef en dan ook nog eens de schitterende kaarten die speciaal voor MIJ zijn gemaakt. Dank, dank....heeeeeeel veel dank! Ik heb op HJ heeel veel lieve hobbymaatjes en 1 daarvan is Ans , helaas heeft zij geen blog maar als je zin hebt ga dan eens kijken bij haar HJ-profiel , je kunt haar vinden onder de naam Dutchlady! Ans is bijna jarig en omdat ze altijd zulke geweldige kaarten maakt kan ik natuurlijk niet met zomaar een kaartje aankomen. Ik heb dus mijn best gedaan om er voor Ans een beetje een  speciaal tintje aa